#Branok

REKLAME

Hei fredag og hei kompiser.

I går dro jeg på bok lanseringen til kompisen min Kristin, hun er endelig ute med sin første bok #Branok. En bok jeg håper selger mer enn et par av disse galningene som sitter på blogg toppen om dagen. Det er litt som Kristin sier – Tenk om de kunne fått «bot» eller måtte i blogg-karantene hver gang de snakket om botox, restylane eller operasjoner som de anbefaler og avslutter ved å gi følgerene 15% med kodeordet: Jegskulleværthospsykolog, dere skjønner litt hva vi mener sant?

Personlig så mener jeg veldig mange bloggere skulle gått gjennom en grundig psykolog test før de fikk lov å sette seg bak tastaturet og dele meningene sine, men sånn er det dessverre ikke (enda)

Jeg har vært så heldig å få bidra litt i denne boken med en rekke kjekke mennesker som jeg også ser på som knall gode forbilder. Temaet i boken er like viktig for oss litt eldre som de unge, og jeg ser på denne boken som den perfekte julegaven, og om du allerede har kjøpt Kristin sin bok, kan jeg anbefale min egen bok som kommer tilbake på egen butikk i løpet av kort tid, (egenreklame der altsår)

Jeg er ufattelig stolt av deg Kristin, det du får til (og ikke får til, konkurs4life <3 ) Du er rett og slett Branok og et av Norges viktigste forbilder. Elsker deg.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

 1. Yay, har surfet rundt på det store, vide, nett uten å finne boken din. Det gledes stort til den kommer for salg igjen. Boken din, og Kristins bok er skrevet opp på juleønskelisten!!!

  1. Ahhh såååå koselig Hedda <3 Da skal jeg prøve å få den signert til deg også <3

 2. Hei, to spørsmål til deg har jeg i dag ☺️

  Kan du vise hvordan du styler håret ditt?

  Hva tenker du om den treningsmetoden Shay Mitchell bruker på instastorien sin i dag? Der hun bruker tredemøllen under planken blant annet.

  1. Hei Silje 😀

   Håret mitt ja, letteste som finnes faktisk, men skal få laget en video på dette. Tror jeg har vist det på snapchat om du følger meg der. Men skal prøve å lage en video jeg 😀 Det er faktisk bare hårføner, litt tørrspray and boom 😀

   Shay Mitchell metoden er helt fantastisk og den brenner som bare det på magen og på fremside lår. Jeg bruker ofte møllen uten å sette den på på når jeg skal løpe også. Da holder jeg meg fast og tar sats i mens beina må dra møllen igang. Jeg kan vise dette også frem 😀

 3. Så evig takknemlig for at det finnes bloggere som dere!
  Både din og Kristin sin bok ligger definitivt øverst på ønskelisten til jul! 🙂

 4. Anser ikke du deg selv som litt «for gammel» til å spy ut slike utsagn som at enkelte av bloggerene på toppen burde vært hos psykologer? Beklager å si det, men dette var direkte flaut å lese. Om formålet med denne posten var å promotere boken så bommet du kraftig.. Vær et forbilde , og vis at du er en av de «voksene» bloggerene i Norge.

  1. Takk for tilbakemelding. Vi har alle rett til å ha forskjellige meninger.

   God søndag.