Jeg vil ikke ha deg i livet mitt!

Han gjorde det slutt med deg for tre måneder siden, ett halvt år eller ni måneder siden. Det er ikke så nøye hvor lenge siden det var. Du savner han, du savner praten dere hadde på kjøkkenbordet, måten han ba deg ligge 5 minutter ekstra i senga på morgenen. Du savner at du kommer for seint på jobb fordi morgensexen aldri tok slutt. Når du kom hjem og middagen sto klar, eller den gangen han introduserte deg for vennene sine. Men før dere rakk å spikre alt i stein, så gjorde han det slutt. Han fikk panikk og bestemte seg for å være singel og fri. Dette er dessverre et syndrom her i Oslo, ”man må for all del ikke forplikte seg for da stopper du å leve”. Hva er det med menn å tenke slik?

Men så går månedene forbi og det nærmer seg ett år siden det ble slutt. Du begynner endelig å komme over kjærlighetsorgen, flørte med andre, du går ned ett par kilo, setter på løsvipper og føler deg FUCKING FANTASTIC!! Festene med gjengen blir gøyere og gøyere og ENDELIG føler du at du lever igjen. Helt til du ser han i baren… med en annen dame.. Og hva skjer da? Du leker deilig, løfter på puppene, løper på do, tar på lebestift, fikser kjapt på håret og går ut på dansegulvet med rak rygg. Du er en cocktail av Beyonce, Rhianna og Britney på dansegulvet og du kan kjenne blikket hans borre deg i ryggen. Og da vet du det… Han har lyst på deg igjen! Du går til baren og bestiller deg en rolig tequilashot. Han er der med en ny dame, men nå har du endelig fått tilbake kontrollen på han. Du spiller på alle hans svakheter med deg selv. Komplimentene han alltid ga. ”Du er så sexy når du danser”, ”jeg elsker når du har på rød lebestift” ”Du har den fineste latteren på jord” Så når du står der og glitrer så kommer han bort å tar deg på ryggen ”jeg savner deg” hvisker han i øret ditt.. Dama hans står lengre bort på dansegulvet. Hva gjør du da? Gir du etter eller tar du kontroll?

I 9 av 10 tilfeller vil jeg tro at man gir etter. Den du har savnet og elsket og brukt all energi på i ett år..  Den personen savner deg tilbake. Men hvorfor gi han den gleden? Det er HER vi må bli flinkere å ta kontroll. Hvor deilig hadde det ikke vært å si ”Så synd.. Du ga oss opp.. Jeg er over deg” også går du videre og har en fantastisk kveld.

Kjærlighet er fantastisk når den er gjensidig. Kjærlighet skal gjøre deg varm og glad og trygg, ikke stresse deg for å være perfekt. For den minst perfekte jenta kan være den mest perfekte, i en mann sine øyne. Dette må vi være flinke å minne oss selv på. Og det er når vi får denne selvsikkerheten at de kommer tilbake.

Så her er mitt råd ladies. Hvis eksen din oppsøker deg igjen så skal jeg gi dere et par triks fra boka mi ”Im still single” Neida bare kødder, har ikke gitt ut denne boka (enda). Men det kunne blitt en bok etter alle råd jeg har gitt til vennene mine

”Så hyggelig at du fortsatt savner meg, men jeg har det faktisk veldig fint uten deg”

”Så fint å se deg, du ser bra ut! Kos deg masse ikveld, og du… så utrolig søt dame du har fått deg”

”Vet du hva.. jeg har ikke så lyst å bruke tiden min på å prate med deg ikveld. Kos deg masse:) ”

Også går du.. ut fra baren og danser ned gaten med venninene dine. For innerst inne så vet du at det finnes noe så utrolig mye bedre for deg der ute. Tenk på det sånn. Ville du brutt kontakten med din beste venn? Nei.. ikke med mindre det var virkelig god grunn. Eksen din dumpet deg. Han fortjener ikke å få deg tilbake.

Gå ut å dans i helga! Vær den beste versjonen av deg selv og nyt ditt eget selskap. Kjærlighet for deg selv veier tyngre enn all annen kjærlighet. ♥

Jakke  / Wrangler. Sko / Ellos. Sokker / H&M. Jeans / Only & sons. Skjorte / Ellos.

Ps:

Om dere har lyst å nominere meg til Vixen Influencer award finner dere linken (HER) , mye kjærleik <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Åå Espen, utrolig fint blogginnlegg! Tusen takk for påminnelsen, det er så utrolig viktig å huske på! Du er så god Espen, ha en fin kveld!

 2. Sjeldent jeg kommenterer på noen blogg. Men denne fortjente en kommentar!
  Du er rå, takk for en super lesning og ærlig tekst! Fantastisk!!

 3. Takk for at du skriver dette! Kjenner meg så godt igjen… 🙂 har heldigvis klart å motstå når han kom krypende tilbake, men er sånn jeg føler meg ute på byen, haha.

 4. Hei, ny leser her! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre. Jeg har nettopp sett siste sesong av bloggerne, og må bare si jeg kjenner meg veldig igjen i din fortid. Slik hadde jeg det også for ca. 15 år siden. Tusen takk for at du satte ord på hvordan man kan ha det i en mobbesituasjon. Jeg har det også bedre i dag, men sliter ofte med selvbildet i møte med nye mennesker. Ta vare på deg selv <3

  1. Espen Hilton

   Hey <3

   Vi har alle en fortid, men viktigst av alt er å dele hvem man er,og snakker om ting som er vondt til tider. Dette med selvtillit og selvbildet kan jobbes med. Jeg har skrevet litt om det også på bloggerten her litt lenger bak. Husk det er stor forskjell på selvtilitt og selbildet <3
   Selvbildet er på innsiden, selvtilitt er hva andre ser.

   Tror jeg skal skrive et nytt innlegg om dette snart jeg, takk for påminnelsen

   God klemmer og god helg til deg kjære

   1. Anonym

    Det må du absolutt gjøre! Jeg er klar over den forskjellen. Selvtilliten min er mye bedre nå. Men selvbildet, hva jeg sier til meg selv i møte med andre mennesker (eller kanskje spesielt før og etter møtet), er noe jeg jobber med hele tiden. Jeg tror likevel jeg er en bedre person på grunn av fortiden min. Ikke bare negativt. Klemmer tilbake 🙂

 5. Fine, tøffe og ærlige Espen! Dette er SÅ sant! Vi skal alle leve våre liv, være glad i det og styre det ut fra hva vi vil og ønsker♡
  God helg!

 6. Charlotte

  Hei Espen! Jeg er ny leser og jeg falt pladask for deg på Bloggerne. Fy flate for en mann du er! Du er helt rå:)
  Jeg likte utrolig godt dette innlegget, kjærlighetssorg er det verste som fins av sorg. Jeg fikk nylig sagt til min eks at jeg er ferdig med han og ikke vil ha han tilbake noengang, jeg har vært fanget i nesten 2,5 år.. siden det ble slutt har han sittet fast i hjertet mitt.. Han har vært flink til å gi meg håp hele veien om at ting kan skje…Men så en dag fikk jeg plutselig nok! Hvorfor skal jeg hige etter en mann som ikke kjemper for meg? Jeg fortjener bedre, det gjør du også:)

  Takk for en kjempebra blogg!:)

  <3 Charlotte

  1. Espen Hilton

   Ahhhhh Charlotte jeg heier som faen på deg assa. Du er rå og kommmer over dette, du er på jævla god vei. Tusen millioner takk for en slik fin kommentar, made my saturday <3

   Håper din lørdag blir magisk med drinker, venner og at du slår ut håret og kjenner at livet er magisk alene. <3