Nå må du gjennom en psykolog for å bli godkjent som blogger!

Heiiia dere,

Tiden er kommet igjen for å legge stemmeretten på din favoritt blogger influencers. I år har Vixen tatt bort navnet blogg-awards og gjort det om til Influencers award, noe jeg også synes passer mye bedre i 2017. Vi er ikke bare rosa bloggere som lekes oss hos doktoren lenger med gratis påfyll av restylane og botox. Nå er bloggere blitt til influencers med sterke meninger om veldig viktige ting som er med på å påvirke samfunnet vårt, så jeg føler dette yrket er på rett vei (om man ikke trykker seg inn på noen galninger på blogg.no listen) Ja, jeg sa det høyt og dere tenker det, i alle yrker er det noen som er litt fucked up!

La meg prøve å gjøre det litt lettere for dere å forstå her og nå:

Tenk om alle kunne høre samtalene du har med deg selv daglig i ditt egent hodet, du hadde blitt kastet rett inn på galhuset! Så tenk om du faktisk kunne høre samtalene noen bloggerne har om seg selv. «Just saying»

Vi er alle forskjellige som mennesker og det er super flott, mitt problem med noen bloggere er at de ikke helt vet hva de snakker om, og det blir feil.

«Slik får du drømmekroppen sier noen bloggere i innleggene sine», hvordan vet de det når forfatteren av bloggen er 16 år med null kompetanse og utdanning, og har selv en kroppen som ikke er ferdig utviklet» Du får ikke drømmekroppen, du skal jobbe for den.

«Jeg elsker denne kremen, den har forandret livet mitt helt». «Denne går jeg virkelig god for»- sier den andre. Igjen, du er 15 år og huden din har nesten ikke vært ute av døren. Og om en krem kan forandre et liv vil jeg gjerne at du tar deg en tur ut i verden å ser hva som foregår der om dagen!

Jeg kunne ønske vi hadde inngått to regler i dette landet. 

 1.  Skal du begynne å blogge må du gjennom en psykolog test for å bli godkjent før de fikk opprette en blogg. Det er ekstremt mange mennesker som skulle blitt beskyttet mot seg selv.
 2.  Barneskolene/ ungdomsskolene skulle hatt skoleuniform, med å likestille alle barn på klesfronten så tror jeg mobbingen generelt ville gått ned.

Uansett mine damer og herre, stem på den dere ønsker skal vinne årets Vixen Influencers Award i de forskjellige kategoriene som er ute, og jeg blir ikke sur om dere ikke stemmer på meg, for det er jævla mange bra kandidater der ute. Stem HER

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton enn så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Kunne ikke vært mer enig! Snakket faktiskt om det her med skoleuniform med noen for en liten stund siden. Tenk på alt det presset som hadde forsvunnet da!! 🙂

  1. Espen Hilton

   Helt sykt faktisk.

 2. “Jeg elsker denne kremen, den har forandret livet mitt helt”. “Denne går jeg virkelig god for”- sier den andre. Igjen, du er 15 år og huden din har nesten ikke vært ute av døren. Og om en krem kan forandre et liv vil jeg gjerne at du tar deg en tur ut i verden å ser hva som foregår der om dagen!

  SAVAGE ESPEN!!! ON FIRE!!