Kjære Anine, du er virkelig en Badass – MOTHERFUCKER!

reklame for en kompis

Jeg er så stolt av vennene mine som tør å kjøre sitt egent løp og ikke følge strømmen. Det er ikke noe galt i å følge strømmen, men det blir kanskje litt kjedelig i lengden å være som alle andre da vi innerst inne er så forbanna forskjellige. Noen tør å si: Nei, jeg må gjøre min ting, følge mitt hjerte og egen magefølelse og det er hva kompisen min Anine Stang gjorde for noen år siden,

Hun har møtt motgang, hatt oppturer og nedturer, men har alltid sagt til seg selv- Uansett hva folk skal mene, så skal hvertfall jeg kjøre mitt egent løp og holde fast på hva jeg elsker å gjøre. Kjære, vakre og fine Anine – jeg er så stolt av deg og at du gjør din greie i Los Angeles. Du er et av mine forbilder fordi du nettopp gjør dette og jeg elsker deg. Du er utentvil en real Badass Motherfucker.

Anine er i disse dager aktuell med låten Badass Motherfucker. Sangen er en anti-jantelov-anthem som handler om å tørre å være seg selv, og ikke bry seg om hva alle andre synes.

Hun har satt i gang en kampanje i samarbeid med MOT hvor 15 kroner av plaggene går til å forebygge mobbing og inspirere unge mennesker til å følge drømmene sine. Tanken bak t-skjorten er å fortelle at det ikke er så farlig å tro på seg selv.

T-skjorte og hettegenserene kan dere kjøpe på Aninestang.com og sangen ligger ute på spotify nå.

Vi ses på instagram og snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Går det ikke an å kjøpe boken din lengre? 🙁

  1. Espen Hilton

   Den kommer snart inn igjen <3

 2. Ann-Lisbeth

  Love the t-shirt <3

 3. Hvor er buksa fra? sykt kul!

  1. Espen Hilton

   Denne er fra Jack & Jones 😀