Selger Halloween-utstyr for rundt 7,5 millioner kroner

Det er musikk fredag og spillelisten min er oppdatert ( her ) men det er også snart Halloween party time, og er det en ting som er morsomt så er det å kunne kle seg i kostymer og blir en annen person for en kveld. Det er litt som å være skuespiller uten manus, og livet blir ikke bedre om man kaster alt av manus og regler!

Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal være i år, kanskje jeg skal bare være en stum utgave av meg selv, ha ha. Jeg hadde klikket, kompisene mine hadde sikkert hatt det helt topp da. Tidligere har jeg kledd meg ut som både morder, Onkel skrue, Satan, Konges tjener osv…….

Da Caroline hadde gebursdag var temaet «Dia de los muertos» (Night of the living dead) Dette funker jo alltid på en halloween natt, og her går det meste i sminken.

Antrekket fra 2016 kjøpte jeg på UFF, som er en gjenbruksbutikk her i Oslo. Her kan du finner noen helt fantastisk plagg til en liten pengesum. Halloween for meg handler om å være kreativ, det er ikke ofte jeg bruker mye penger på en kostyme. Tenk smarte løsninger. På ryggen hadde jeg en gammal sofapute, brillene var mine egne og håret er fra en sprayboks jeg fant på loftet til naboeb.

Viste du at butikkene samlet sett selger Halloween-utstyr for rundt 7,5 millioner kroner i oktober, hvor sykt er ikke det? Det er nesten på grensen til at det er flaut! For hva gjør man med kostymene etter de er brukt? Kaster dem? Legger de på loftet? Tenk så mye penger som kunne gått til å redde noen liv heller. Vi for håpe at kostymen til Siv ikke kostet så mye da.

Følg meg gjerne på facebook (her) Instagram og snapchat @Espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *