Slik knuller Rita!

Hva har skjedd med romantikken) Eller de gode og fine historiene som besteforeldrene våres fortalte oss om da vi var små om hvordan de møttes back in the days. Da mannen måtte spørre om å få lov til å ta datteren ut på en romantisk middag. Han åpnet dørene og hadde folkeskikk. Tiden hvor begge kunne holde en samtale, ha øyekontakt og tilstedeværelse. Sånn er det hvertfall ikke gjennom en Tinder-app.

Jeg sitter her og åpner snapchaten min og bilder av peniser og andre seksuelle deler hopper inn i fleisen min, så da lurer jeg litt på hva dere tenker i det bildet blir tatt. Er det sånn at dere tar bilde, ser på vinkelen og tenker » dette bildet av kuken min kommer Espen til å like» Eller «fy faen her så kuken min bra ut, dette sender jeg»  Forventer dere respons? Helt ærlig så hadde det vært sykt spennende og vite hva dere tenker i det du trykker send!

Tenk om jeg hadde lagt de bildene ut, og din egen familie ser at dere sender slike bilder til helt fremmede mennesker. Du vet Snapchat lagrer alt dere sender, samme som alle andre ting gjennom sosiale medier. Det lagres folkens!

Om du trodde dette var ille med bilder – La meg introdusere ( la oss kalle henne Rita229966) Hun sender ikke så mange bilder som guttene gjør, hun er mer opptatt av film hvor hun gjøre forskjellige øvelser med menn. Mye mulig hun har misforstått jobben min, jeg er altså da PT (personlig trener og blogger) Eller kanskje hun ikke har misforstått ,men forventer at som PT burde jeg respondere med, heiaaaa heiiia og jobbe på nå. Super den knebøy Rita229966!

Hvor er vi igrunnen på vei i 2017?

Så la oss si barnebarna dine kommer om noen år og skal spørre deg- bestemor, hvor møtte du bestefar? Via en snapchat-konto hvor bestemor knullet en annen mann, og bestefar ble så gira at de møttes på trening. Blir så overgitt ass!

Vi ses 21:300 i kveld på TV2Livsstil hvertfall.

Du må gjerne legge meg til på både instagram & snapchat @EspenHilton, men jeg har ikke så mye behov for å se deg naken, kjøp hvertfall en kaffe til meg først. Neida, joda!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei
  espen du har inspirert meg til å fortelle min hstorie ang mobbing og føle seg utenfor.
  tusen takk du er en inspirasjon for mange .
  gå gjerne inn på min blogg og les min hsitorie..
  Husmorogmamma.blogg.no

  1. Espen Hilton

   Ahhhh så fantastisk høre <3<3<3 stor klem. Skal stikke innom jeg 😀