Dette er en dum idé om du skal slanke deg!

Det er veldig mange som bruker å kaste i seg en deilig morgenshake fordi de ikke finner lysten på frokost tidlig på morgenen, og det er helt perfekt spør du meg, men det er viktige med balanse i kosten derfor kan jeg tipse dere om mangobollen min. Super enkel å lage og smaker rett og slett fantaastisk. Jeg tok den som nattmat i går, sava, dette er knallert.

Slurves det med frokost, er det lettere at resten av dagen også får en ujevn måltidsrytme. Det er litt som stress, jo mer du stresser i hverdagen med å rekke møter eller holde avtaler desto mer ufokusert og slurvete blir du med andre ting. Ha fokus, lag deg en god rutine, og om du har barn så husk at de får med seg hvert eneste stressende skritt du tar, så om ungene dine gråter og «stresser» over hver minste detalje så kan det kanskje være fordi de har sett mamma og pappa klikke på kjøkkenet eller starter dagen med å løpe ut døren skrikende på pappa med kaffen i hånden.

Take a breath & chill out folkens, vi lærer av hverandre og alt påvirkes på en eller annen måte.

Dette trenger du: 

En pakke med mager kesam. En halv mango. 10 gram med mandler. Økologisk havregryn eller Buddha’s Awakening ( Rawfood med masse proteiner) Litt sukkerfri saft med smaken ananas.

Slik gjør du: 

Legg alt i en skål og rør saften godt inn i bollen – to sekunder etterpå. God frokost.

» Mange hopper over frokosten for å spare litt kalorier, særlig hvis de skal slanke seg. Dette er en dum idé. Undersøkelser viser at de som hopper over frokosten, kompenserer ved å spise mye, og usunt, senere på dagen. I tillegg viser flere studier at de som spiser frokost får i seg en mer tilfredsstillende mengde av både energigivende næringsstoffer, vitaminer og mineraler i løpet av dagen »

Mange synes det er vanskelig å vite hva man skal spise til frokost, samtidig som man ikke setter av mye tid til å lage frokost, men det behøver ikke være så komplisert. Det viktigste er å få i seg noe som kroppen kan jobbe på, slik at du er klar til dagens utfordringer. Ved å følge noen enkle prinsipper kan du få i deg en god og næringsrik frokost som gir deg en god start på dagen. En god frokost bør bestå av:

Grove kornprodukter, min favoritt er økologisk havregryn. Dette bruker jeg til både proteinrundstykker (her) , kjøleskapsgrøt ( her) eller i mango-bowlen.

Proteiner som skinke, kalkun, egg eller kesam. Bruk kesamen i mangobollen eller smoothien din.

Drikk vann (lunket) og melk.

Kanskje litt grønnsaker som tomat, paprika og frukt kan gi en frisk smak og et påfyll av vitaminer og mineraler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Godt poeng! Må le litt her jeg sitter, for jeg stresser bena av meg hver morgen, med ungen på slep, for å rekke barnehage og jobb. Må ta en chill pill snart, og bare roe ned tror jeg.
  Ny leser av bloggen din btw…og sålangt imponert! 😉

  God fredda’ 🙂

  1. Espen Hilton

   Ha ha

   Ta en chillpill, to glass rødvin etter kidsa er lagt og bare kjenn på følelsen av «Å være» digg!

   Velkommen hit og tusen takk <3