Derfor er 85% av bloggere fucked up!

Heiiia,

Kan vi snakke litt om hvor fantastisk denne høsten er, og hvor sykt digg det er å få på både boots og en eller annen sponset frakk igjen. Slik som denne nye frakken som er kommer fra merket Premium by Jack & Jones. Det er en sampel jakke da, så mulig den ikke går under katergorien sponset?!? Uansett, jakka er sykt fresh, varm og er ute i butikken om noen skulle trenge en laidback og kul høst jakke. Bootsene finner du HER.

De er ganske så sexy om jeg får si det selv. Lenge siden jeg har brukt ordet sexy når det kommer til boots, men jeg tror dere er enige med meg, om ikke så er ikke det så viktig. ♥ Det er jo tross alt jeg som skal være komfortabel i det jeg har på meg.

Viste du at jo mer komfortabel du er i hva du har på deg, desto mer slapper du av! Da tenker du kanskje, men da burde kanskje bloggere være veldig komfortabel med tanke på all spons de får. Basert på erfaring vil jeg si at 85 % av bloggerene er laget av plastikk og bruker sjeldent sponset klær mer enn en gang, så der har du svaret på hvorfor vi bloggere er litt fucked up, neida, joda!

Kanskje du tenker nå, herregud! Dette innlegget var så morsomt, men det handlet jo nesten ikke om overskriften i det hele tatt. Det er fordi de resterende 15% av bloggerene er litt som meg, #KLIKKHOREONSDAG

Stor klem

Vi ses på instagram & Snapchat @EspenHilton 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Herlig! Du er bare fantastisk 🙂

  2. Haha, love it

  3. Takk gud for en jordnær person som deg i bloggerene. Ser episoden når du er i Vennesla og løper, og kjente du fortjener å få skryt. For dit du er kommet, og at du fortsatt henger i. Respekt til deg! Og jeg føler meg litt teit som sier dette men så episoden under blogg awards, hvor anna Rasmussen og ei anna fjert var glad for at du ikke vant og ikke fortjente den prisen. Altså hvis det er noen som er mislykka så ædde faen mæ de. Helvete for noe jævla dritt mennesker! Skulle mokka te de hadde jeg vært til stede, ååårh hater sånt!

    Stå på med jobben du gjør, du er en inspirasjon!
    Hilsen fra Kristiansand, vågsbygd 🙂 stå på