Ditt liv, dine drømmer, ditt budskap, dine meninger

Hei og hoppe dere.

Jeg startet dagen på God Morgen Norge for å snakke om kveldens Bloggerene episode som kommer klokken 21:30. Dette er kanskje den episoden denne sesongen som har et av de viktigste buskapene til både unge og eldre mennesker som kjenner seg litt forvirret i en ganske så dømmende verden. Uansett hvem du er, hva du gjør i livet så er det din mening som teller, ikke andres meninger om hvem du er eller hva du gjør. Du er den som bestemme om ordene fra andre mennesker skal være med å danne «styggenpåryggen»  Sliter du med stygge tanker om deg selv, så er det ofte fordi du tar tankene dine på alvor, tanker er bare tanker.

Tar du tankene på alvor blir de til følelser og da blir andres meninger ekte. Tanker er ikke ekte, punktum!

Og hva andre må mene om deg er ikke relevant, så husk det!

Du lever jo ikke for å gjøre andre liv bedre. Du kler deg heller ikke opp og drar ut døren fordi andre mener du skal gjøre det, eller gjør du? Kaller noen deg tykk, betyr ikke det at du er tykk, og kaller noen deg for homo er statistikken ganske høy for at personen som kaller deg dette er homofil selv og har et stort behov for å legge navnet på noen andre slik at de ikke blir sett på som homofil.

Folkens, livet er veldig rart noen ganger, men det kan være helt fantastistisk når du ikke lar andres meninger gå inn på deg.

Så kjære kvinneguideen, Jodel og andre nettforum som har et stort behov for å snakke ned om andre man ikke kjenner, dere tar virkelig tankene om andre på alvor ass!

Ditt liv, dine drømmer, ditt budskap, dine meninger.

Følg meg gjerne på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Liv Hedemand

  Du e bare goe…kjempestolt av deg..klem

 2. Margrete

  Mange varme tanker til deg Espen, du er en inspirasjon for oss alle<3

 3. Dagens episode av bloggerne var sykt fin<3 Må bare si du er så tøff som fremmer det budskapet du gjør og ikke er redd for å vise sårbarhet. Det kan bety mye for mange der ute som ser hvor langt du har kommet til tross for en vanskelig bakgrunn(!!)

 4. May Brit

  Så sant du skriver godt

 5. May Brit

  Så sant du skriver godt.

 6. Martine Baust

  Hei:) Litt random spørsmål fra min side, men jeg lurer på om du vet hva sangen i kveldens «Bloggerne» heter? Den som spiltes da du besøkte din gamle skole. Digger deg!

  1. Espen Hilton

   Hei, det vet jeg ikke desverre, ikke min spilleliste. Men om du søker opp Bloggerene på Spotify så finner du den 😀

 7. Kjære Espen!

  Nå triller tårene. Var nødt å sette på pause på bloggerne for å skrive til deg her. Jeg kjenner meg så godt i igjen i hva du beskriver. Hvordan du følte det. Dette med at jeg ikke egentlig ikke ville ta mitt eget liv, men bare egentlig være lykkelig. Hvorfor skulle det være så j… mye å be om? Hver dag gjennom hele ungdomsskolen ble jeg mobbet. Det var så vanskelig og vondt. Kun de i samme situasjon kan forstå. I dag er jeg voksen, men mye har preget meg pga mobbingen. Ting som fortsatt sitter i. Jeg slet i mange år med sosial angst( litt fortsatt). Til tider fortsatt dårlig selvbilde. Jeg kan fortsatt gråte for det som skjedde den gangen, fra jeg var 13-16. Min mann sier det er på tide jeg kommer meg over det. Men noen ganger kommer han der styggen på ryggen.
  Takk for din åpenhet om mobbing. Håper det kan hjelpe andre å forstå! Mobbing suger så jævelig!!!!

 8. Tar av meg hatten for deg 🙂

 9. Synnøve

  Skrevet dette innlegget flere ganger for så å slette det igjen. Irriterende hvor mye man skal tenke på hva andre mener om seg selv. Bloggere generelt er ikke min greie, men du er helt unik. Du ser ikke ansiktene våre her vi sitter å skriver, men for mange så er nettopp den du er en inspirasjon. En liten tykk jente som ble mobbet på barneskole og u.skolen har plutselig begynt å jogge i dagslys.. nettopp fordi du inspirerer meg. Jeg tenker fuck it..espen hadde sikkert heiet på meg her jeg springer med blodsmak i munnen. Du er og grunnen til at jeg er helt utgrenet etter å ha sett bloggerne, men det er fordi du er ekte..den smerten du beskriver kan til en viss grad ta å føles på. Det er så godt å av og til se at vi alle bare er mennesker.