Jeg kler meg NAKEN!

I dag er det et år siden jeg ble dumpet av ex-kjæresten min på fylla etter vi hadde vært sammen i fire år, men tiden leger alle sår sier de jo. Min erfaring er at tid leger kanskje sår, men når sår gror, så sitter man igjen med noen arr, og arrene har formet og forandret deg litt for alltid!

Nå er det ikke første gang jeg har blitt dumpet (skjer med at jeg blir dumpet hele tiden) Så denne gangen viste jeg hva jeg skulle gjennom, så uansett hvor kjipt det er å bli dumpet av personen man trodde var den rette så går det over, og det er hva som er så fint med å leve og lære. En uke med tårer, lite søvn, venner som satt «barnevakt» og 180 sigaretter rett ned i lungene var jeg klar for å kle meg helt naken og starte på nytt. 

For skal du gå videre er mitt beste råd og gi slipp på alt, kle helt av deg, se deg selv i speilet og si: I dag begynner ditt nye jeg. Alt av rutiner og vaner klippes bort, alt av minner setter du på hylla, og i det du begynner å spørre deg selv om, hvorfor skjedde dette? Klipper du bort den tanken ved å dra på trening, ringe en kompis eller dra på en gå tur med musikk på ørene, for denne tanken vil komme ofte, men uansett hva svaret hadde vært ville det ikke gjort noe forskjell, så keep that in mind. En tanke er også bare en tanke, ikke en realitet på hva som faktisk skjer, så ikke ta tankene på alvor.

Når du er den personen som blir dumpet er det noen faser man skal gjennom, alt fra å være den største rebellen ever til å skaffe seg the break up body, men ikke la denne tiden stoppe deg, for tiden med kjærlighetssorg trenger ikke være så trist om du tar kontroll over situasjonen. Det er ditt liv og du har i dag kledd deg naken og begynt på nytt, så gjør deg klar til verdens rareste, morsomste tankekarusell, for den kommer til å vare en liten stund.

Jeg vil gjøre noen feil. Jeg vil sove i gjørmen. Jeg vil svømme i flommen. jeg vil knulle til jeg er ferdig. Jeg liker whisky med is. Jeg liker sol i øynene mine. Jeg vil brenne alt ned, så la oss starte en brann. Jeg vil gå tapt, så tapt at jeg er til slutt blir funnet.

Naken og ler med blodet mitt på bakken. Jeg er her og har allerede sett bunnen, så det er ingenting å frykte. Vet at jeg vil være klar når djevelen er i nærheten. Alt går galt, men jeg er fortsatt her. Jeg har ikke svarene, men spørsmålene er klare.

Jeg åpner opp mitt hjerte, så du kan kan elske meg eller ikke.

Uansett dere, ikke glem at livet handler om deg, ikke den som dumpa deg.

XX

Den røykfrie Espen med en sixpack under skjorta!

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Takk satt litt perspektiv på ting nå når æ ligger i gjørma full av blodet mitt på bakken. Jeg er på vei til å reise meg å starte på blanke ark. Men akkurat denne posten hjalp litt på. Om 1 år smiler hvertfall livet mer en i dag tenker æ. I morra er første dagen av resten av mitt liv. Og det på en mandag
    Takk for at du inspirerer

  2. <3 <3 <3 <3 <3 Bra skrevet..vært dumpet lenge nå, og sliter med å komme meg videre. MEN nå skal jeg prøve hardere:) TAKK

  3. Du har så talent med ord og fantastisk ærlighet <3

    1. Såååå hyggelig sagt <3 Takk Eva