Ungene blir å elske det og gjør de ikke det, så kan de bare gå uten mat!

Hei kompiser,

Lørdagsmenyen for deg som ikke gidder den «lille» ekstra jobben med å skrelle og kutte søtpotetene i biter. Denne posen kjøpte jeg på Rema, og den er helt topp til nettopp de dagene hvor du er slapp, eller bare ikke gidder å gjøre det lille ekstra arbeidet. Vi har alle disse dagene og når man er singel så er det hvertfall kjedelig å lage til en person som tar laaang tid.

Jeg hadde 30 minutter på meg da jeg skulle lage denne middagen, men da skulle jeg også få inn dusj etter trening, finne frem klær og ordne meg på håret, og det kan ta litt tid for mitt ytre må man jobbe ass. Jeg har sånn gummi tryne aka Jim Carry, tar litt tid vettu.

Søtpotetene tok 20 minutter i ovnen (ikke 25 som det står på pakka) og torsken 10 minutter. Så i mens middagen laget seg selv kunne jeg både dusje, finne klær og slå av en liten dans i vinduet slik at naboene kunne se meg. ( Det skjer titt og ofte) Dette er en kjapp, billig og proteinrik middag for oss som ikke gidder, single eller rett og slett bare har dårlig tid. Og er du en familie kan jeg anbefalle disse chipsene på det sterkeste. Genialt faktisk og ungene blir å elske det og gjør de ikke det, ja da kan de bare gå uten mat! Hater sutring og bortskjemte unger, spis den maten du får!

#Ringmegomderetrengerbarnevakt!

Bare husk å strø søtpotetene godt utover steikepanna, dryss over litt deilig krydder og gled deg til et supert lett og sunt alternativ til stressfulle dager hvor du bare ikke GIDDER!

Hook meg gjerne opp på instagram & Snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Christina

  Kom gjerne ut til Asker og pass kidsa våre! 3 gutter på 9, 6 og 1,5

  1. Espen Hilton

   HA HA HA. ON my way…

 2. Det ska e prøv. Nydelig kjøkken du har . Kan du vise flere bilder fra leiligheta de? Protrinrundstykkene er knallgode

  1. Espen Hilton

   Det skal jeg absolutt gjøre, men må bare få leveringen på et par ting så kommer resten av toppetasjen 😀

   Yay, ja, de er det elsk på 😀

 3. er de like sunne som de du lager selv eller er de dyppet i masse olje?

 4. Er de like sunde som de du lager selv eller er de dynket i olje

  1. Espen Hilton

   Det du lager hjemme fra bunnen av er sunnere, denne er ikke usunn, men litt olje har den nok fått på seg, men det tåler vi 😀

 5. Solveig

  Hei Espen!

  Jeg digger deg 🙂 Du er så artig og skriver så bra. Men jeg mååå bare pirke litt; ungene BLIR å elske det? hvor kommer det fraa hehe. Det heter ungene KOMMER til å elske det. Ellers masse love to youuu

  1. Espen Hilton

   Ikke tenk på det darling, jeg skriver slik jeg skriver så holder vi pirkingen til lærerene på skolen, ikke på denne frie og fine bloggen. Tusen takk, digger deg også. Big kiss <3

 6. Hei Espen! Et supert tips er å steke dem med aluminiumsfolie! Da blir de enda sprøere og raskere ferdig