En historie om å ofre alt, og om å vinne alt- bortsett fra hjerte til det Norske folk.

Innholder reklame for en kompis

God helg mine elskede leprechauns.

Okay! Er det ikke sykt at det er helg igjen allerede, hva skjedde med onsdag liksom? Det er helt crasy bananas dette med tid og press og mål man har satt seg for 2017. Jeg har igrunnen bare et mål igjen for dette året, men finner ikke helt riktig person jeg kan ligger med for å få den drømmen oppfylt, neida…. Det var en spøk basert på andres berømmelse!

Men over til en helt annen type berømmelse, mannen bak tekstmeldigene som florerte for noen år tilbake i media Norge, som om det er en big deal liksom med tanke på hva folk & kjediser sender av seg selv om dagen, hadde dere vist alt jeg vet folk, omg! Der snakker vi bok ass!

Er det en person jeg unner suksess så er det John Arne, han og jeg møttes for noen år tilbake og det var kjærleik ved første sukkerfrie Redbull. Jon Arne er en person som har fått sykt mye ufortjent dritt kastet mot seg fordi folk generelt dømmer ut i fra et første inntrykk av det man ser på TV. Det er alltid trist å se kompisene sine bli dømt og mobbet av helt fremmede mennesker, og hvertfall John som er en gavmild og sårbar mann som bare vil alle godt.

Boka til norges beste venstrebein er nå ute og gjennom denne boken fortelle han sin historie. Jeg skulle gjerne gitt boken masse skryt og kastet terninger etter terninger, men jeg har ikke fått lest den enda så da kan jeg ikke si, verdens beste fotballbok, løp og kjøp.

Men det jeg kan si er om du leser boken vil du nok få et helt annent inntrykk av John Arne, du vil nok sitte å tenke, wow, denne mannen har vært tøff som har turt å gi av seg selv i en verden hvor de minste detaljer dømmes på trykk , ja wow, John Arne skal vi være jævla stolt av, for han har satt mye på kartet for norsk fotball.

Og dere, når det kommer til dømming av hva mennesker har gjort i tidligere liv, så tenker jeg vi heller skal snu øynene og rette tankene mot oss selv og gjøre en litt mer bedømming den veien. For hvorfor snakker man i grunnen dritt om mennesker man ikke kjenner, sier ikke det sykt mye om deg og hvordan du har det med deg selv.

17 år gammel, og mot alle eksperters råd, reiste John Arne alene ut i verden for å følge drømmen om å bli fortballproff. Dette ble starten på Norges kanskje største fortballkarriere, og en historie om å ofre alt, og om å vinne alt- bortsett fra hjerte til det Norske folk.

Her leste jeg, tusen takk for ditt homse venneskap- Litt spesielt tenkte jeg med en gang, men godt jeg har briller #spons)

Gratulere med bok kompis, sykt stolt av deg og den skal leses i helgen sammen med et glass rødvin på 75ml 😀

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hege A. Lundquist

    enn om alle kunne passet på seg selv i stede for å dømme andre..