SLIK FAKER DU DET PÅ FEST!


I dag våknet jeg opp av meg selv klokken 06:14 og det i seg selv er ganske så spesielt med tanke på hvor dårlig jeg sover om nettene. Men i stedet for å ligge å rulle i sengen og klikke i vinkel tok jeg på meg joggeskoene og stakk ut på en times treningstur. Så klokken 07:10 var jeg ferdig med dagens første økt, det er digg å tenke på ass.

Dagens treningsrunde ble slik:
Jeg satt tredemøllen på 15% speed. Løp 20 sekunder på, og 10 sekunder av. Dette gjorde jeg 30 ganger, så satt jeg møllen på 6% med en økning i motbakke på 12% og gikk i oppoverbakke i 10 minutter. Svettefest kalles denne runden. Håper du liker den. Tøff, men effektiv.


How to fake it: 
Dette er hvordan du faker en fest, eller alkoholen på festen. Jeg pleier å ha to – tre måneder i året hvor jeg ikke rører alkohol og det gjør virkelig underverk for både kroppen og hud. Det beste er at hodet ditt on time hele tiden, og det er virkelig den beste følelsen som finnes.
Ofte på fester kommer det spørsmål som, hvorfor drikker du ikke? Jo, ta deg et glass vin da, men det er bare en fest, drikk, drikk, drikk, DRRRRIIIIKK!

Ja, er det ikke litt rart hvor mange spørsmål man får om man ikke har et glass i hånden på festen,

Jeg tror problemet er at man tror at festen ikke blir det samme om alle ikke drikker, og det er veldig feil. Festen er helt lik og du blir like full som du gjorde på sist fest selv om kompisen din ikke drikker ,og etter noen timer har du glemt at kompisen din er edru uansett fordi du er dritta og holder på med ditt.

TIPS:

Mitt tips er å kjøpe inn alter vin, neida… Pepsi max i et rød rødvinsglass funker som bare pokker, eller favoritten er å fylle opp et coctaliglass med vann fra springen, en sitronskive og litt isbiter. Da slipper du veldig mye press og spørsmål om hvorfor du ikke drikker. For du drikker jo, men det er uten alkohol.

Ses på instagram og snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Mathilde

    Dette innlegget trengte jeg! Startet nettopp på et studie i høst og folk er jo gira på å dra ut hver eneste uke.. For meg holder massevis med 1 gang hver 2.måned 🙂