SLIK BLE JEG MILLIONÆR!

Inneholder litt gratis reklame for god hjelp

Hei og hopp alle millionærer, for det er faktisk det veldig mange av oss er i dag.

Noen har masse penger på plastikk-kortene sine, og noen har sååå mye penger at de får seg helt egene kort som kommer med forskjellige navn og farger, veldig spesielt! Burde det ikke holde med vanlige visa kort, og master kort? (er litt sjalu på de som har gullkort)

Så har du de millionærene som er som meg, #gjeldsmilionærer med kjedelig mastercard farge og som ikke klarer å slutte å bruke penger på tull og tøys, heisann Luksusfellen, how are you?  (faktisk et sykt viktig tv-program btw)

Funny story: En gang bestilte jeg et mastercard bare fordi det var i gull. Det er litt patetisk ass! Who do i think i am…. Nei, holder meg til det mastercardet i blått fra Danskebank jeg.

Men det jeg tenkte å fortelle var hvordan jeg solgte min tidligere leilighet. Its a funny story:

I mange år har jeg jobbet med TV-casting, så da jeg skulle selge min leilighet min bestemte jeg meg for å gjøre en «skjult» megler audition for meg selv. Og tro meg, det er mange som ikke skulle jobbet som meglere ass, men så er det de du møter som virkelig brenner for jobben sin, de er der ute og de ville jeg møte. Det gjelder bare å grave dypt nok i arkivet for å finne ut hva de er gode på. For er det en ting som selger mer en «the look», så er det en som er god på service.

Etter fire uker med å dra på visninger, høre på MANGE meglere som solgte leiligheter, grave i spørsmål etter spørsmål, landet jeg til slutt på Hans fra PRIVATMEGLEREN. Men før Hans, møtte jeg en megler ikke så de besøkende i øyene når de kom inn døra, en annen som stanket alkohol og var mulig litt full (ja, det er kjipt å jobbe søndager, i get it) Og ei dame som ikke kunne svare på om det var mulig å brygge egent soverom i leiligheten. Herregud!!! Ja, både kompisen min og jeg ble ganske sjokkert.

Men Hans fikk altså jobben som min megler og det angrer jeg ikke på i dag.

Jeg bare: You got the job Hansemann!

Hans bare; Hæ?

Espen bare: Ikke sant…

Leiligheten min var 25 kvd. Hans solgte den for 3 millioner, så takket være grunding undersøkelse av meglere ble jeg millionær, alt er borte nå da! Eller det vil si, jeg er forsatt millionær, bare nå må jeg sette gjeld foran ordet millionær.

#gjeldmillionær

Og på et år tjente jeg en million kroner på salget takket være grunding undersøkelse av meglere. Skal du selge? Kontakt Hans, han er kul og flink. Her finner du Hans. God salg folkens!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Tips: Gold-programmet til Danske Bank koster bare 50kr/mnd,så da kan du få gullkort til en billig penge

    1. Espen Hilton

      Ha ha ha. Takk for tips, tror jeg holder meg til det blå jeg 😀