I går så jeg et barn bli bortført!

Ladida leprechauns

Utenom Askeladden som jeg elsket har jeg også vært å sett et par andre filmer som jeg har hatt et tidligere forhold til, og i går var det filmen IT som sto på agendaen. Da jeg var liten fikk jeg selvsagt ikke lov til å se slike filmer, men jeg har aldri vært kjempe fan av lover og regler, så lille Espen lurte seg til å se denne filmen helt alene, ha ha. Snakk om idioti! Jeg ble såååå redd for klovner back in the days, man lærer aldri, men nå prøver jeg meg igjen noen år etter….

Jeg hadde ikke så store forventninger til filmen med tanke på at grøssere i 2017 ikke er så veldig skummelt, hvertfall ikke for meg. Men jeg er besatt av TV-serien AHS (American horror storys) og der er klovnene helt sykt ekle så da tenkte jeg at klovnen i den nye IT filmen hvertfall ble ekkel, men det ble den altså ikke. Den er mer humoristisk enn skummel, og gjennom filmen så skvetter man et par ganger. Skuespillerene (barna) er talentfulle, filmen er litt langdratt, og det er mer humor grøss enn ekkel grøss om dere skjønner.

Men for all del, dra på kino, kjøp popcorn og sjokolade og kos dere med litt humor grøss, det er den verd. Det kommer også en oppfølger til denne filmen, så det er sikkert kjempe kult for noen der ute.

Filmen:

En liten, sammensveiset vennegjeng tilbringer sommeren 1989 sammen i den lille byen Derry i Maine. De blir stadig mobbet av noen eldre gutter og flere av dem har det ikke bra hjemme. Samtidig plages byen av mystiske og uforklarlige forsvinninger. En av de som er bortført er lillebroren til Bill. Bill har en teori om hvor broren kan ha blitt av, og han får med seg vennene sine på leting. Etter hvert blir alle i vennegjengen terrorisert av den fryktinngytende klovnen Pennywise, som tar form som ungdommens største frykt. Kun når de står sammen har de styrke nok til å overvinne Pennywise.

Ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *