I kveld 21:30 på TV2 Livstil

Keep your friends close, but your childhood friends closer, they know too much!

Jeg har bodd borte fra Vennesla i over 10 år nå, men det er ingenting som slår den følelsen når barndoms kompisene kommer på besøk og vi kan feirer det ene etter det andre med et par glass for mye en lørdags ettermiddag. Dagens episode handler om å gi slipp på fortiden, og se begynne å se fremover med nye øyner.

Det å få besøk av Helan og Halvan aka Jorun og Maggi i 24 timer byr på masse humor, sarkasme og rare samtaler, pluss nedlasting av Tinder og selfie-pinnen får kjørt seg ihjel. Herregud for en dag og for en morsom episode, men hele denne uken er faktisk veldig morsom.

Ps: Magstar er forsatt singel!

Hook meg opp på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. josefine

    Hvor er den orange vinterjakken du har på deg i denne episoden fra ? 🙂

    1. Espen Hilton

      Den orange jakken? Den er fra Cintamani 😀