Her ser du Will & Grace season 9

Åååh herregud og god lørdag dere,

Gjengen allianse er tilbake for fult og bedre enn noen gang. I går satt jeg oppe og ventet til første episode av sesong 9 ble lagt ut på nettet og hadde da googlet meg til en plass hvor jeg fikk streamet den nye sesongen av Will & Grace i kanskje 40 minutter. Jeg fant den siden HER Trykk bort reklamen og kjør serien. Den beste er nok Jack i første episoden, men dette lover sykt bra. Herregud som jeg har ventet på denne gjengen igjen. Resten av 2017 er herved reddet for å si det sånn. Lenge leve hvert venneskap som inneholder alt det denne gjengen har. #

FRENDSSHIPGOALS

Nå skal jeg pakke tur sekken og komme meg opp i «fjellet» for en aldri så liten powerwalk på tre timer sammen med min lille turbogjeng. Vi ses litt senere.

Ps: Jeg har nettopp fått neste ukes episoder av Bloggerene og jeg lover 50 shades of gray all the way!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hege Brandsø

    Jeg så og at den første episoden i den nye sesongen ligger på Viaplay 🙂
    Fant ut av det via ei venninne.