Mitt beste one night stand!

inneholder annonselenker

Endelig fredag leprechaun, og det betyr ny musikk ute på min Spotify list bare søk opp @espenhilton ,den nyeste listen heter «Favoritt in the mix». Mye diggbar workout jam for kroppens sjel. Ellers sitter jeg og lurer på om jeg skal rømme landet!? Jeg føler for NYC ,vin-smaking og vintage shopping i Brooklyn, helt ALENE!

Jeg elsker NYC men har aldri vært i byen alene, men har ekstremt lyst å pakke sekken, kaste meg på flybussen mot gardis og bare si Bye Felicia, Hilton just left the building! Følelsen av å leve litt på den måten er ubeskrivelig.

Drykorn – ullgenser finner du HER!

Jeg har lyst å sitte på en kafe på morgenen, drikke den varme koppen med kaffen og stalke helt fremmende mennesker som skal på jobb, ta en lunsj alene i Central park, og dra ut på en cocktail bar på kvelden og snakke med random mennesker om livet, og til slutt ender jeg opp på en etterfest på et tak med utsikt over hele byen.
Her møter jeg spennende mennesker fra hele verdens og ender til slutt opp med verdens beste one night stand. På morgen våkner jeg opp med en hånd som holder rundt meg som om vi hadde vært sammen i to år, jeg kler på meg og gir hook up mitt et kyss og drar nedover 432 Park Avenue med verdens største smil rundt munnen, igjen setter jeg meg på den første kaffesjappa jeg finner, tar meg en glutenfri scones og en sort kaffe ser mot himmelen og tenker: What a fucking good night jeg hadde. #livetermagisk

Zign – Chelsea- Boots finner du HER!

Wåven – Relaxed fit – Jeans finner du HER!

Brixton – Ullhatt finner du HER!

G-Star – Bomberjakke finner du HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Do it:). Elsker bloggen din✌Btw…

 2. Syns du er ganske klikkhore selv altså Blir for dumt å ha sånne overskrifter, når du sier det du sier om Anna Rasmussen. Og PS til innlegget ditt om å forbrenne fett på magen. Det er punktgorbrenning og det eksisterer ikke. Vær så snill, få litt kunnskap om du skal uttale deg da. Bye felicia

  1. Espen Hilton

   Hei Sofia ditt vakre vesen. Takk for knallbra feedback, du er bare god altsår. Hvor har jeg sagt at klikkhore er galt? Aldri sagt det er galt, så her vil jeg gjerne at du finner frem papir, innhold evt utaleser hvor jeg sier det er galt/feil osv. Jeg har bare sagt hun du nevner er ei klikkhore, og det er vi alle i ny og ned. Ser ikke noe galt i det jeg.

   Når det kommer til treningen og forbrenningen av fett: Dersom du ønsker å kvitte deg med fett, er kondisjonstrening er den beste treningsformen for å sikre et forhøyet forbruk av energi og fett. Uansett…..

   Neste gang du vil kommentere noe her kjære Sofiahhk@yahoo.no, kom med ekte navn, mail og ipadresse ( 178.74.1.166 ), så kan vi ha en dialog på facebook heller. Eller face to face. Vil du ha adressen min? Jeg møter deg gjerne for en voksen diskusjon jeg.

   Ha en fantastisk helg videre snuppa <3 og du, Felicia staves med stor bokstav. Greit å påpeke det med tanke på at du vil ha alt riktig.

   Felicia hilser med slengkyss <3

 3. Liv Hedemand

  ❤❤❤ikke reis nå da…jeg kommer til Oslo 27.oktober og håper at min kjære sønn er på plass og tsr vare på mamsen sin..klem ❤❤

 4. Elsket dette innlegget, MASSE god inspo til kule klær jeg kan kjøpe til min bror til jul <3 BTW, han er singel 😉 Måtte le når jeg leste "klikkhore" kommentaren over her… lol, leste innlegget og tenkte at dette var konge, og glemte helt at overskriften var "one night stand"… litt morsomt at folk klikker seg inn og blir SKUFFA når de ikke får lese juicy details om andre folk sitt sexliv, lol. Digger deg Espen!!!

 5. Er dette viktigere enn å lese om hverdagslige problemer og andre ting i en normal hverdag som f.eks kona til gjør? Nei. Fysj. Aldri hørt om deg før bloggerne, men fikk skikkelig avsmak da og. Bloggen din er langt ifra så viktig som du tror. For noen, ja. For andre, nei. La andre få ha gleden av å vinne!

  1. Espen Hilton

   Hei og takk for en veldig sakelig feedback, du er bare nydelig.

   Ps: Det kan være fint å bruke ekte navn med tanke på søket ditt på ip adressen både viser hvem du er, hvor du bor og ditt telefon nummer.
   Ha en fin fin dag <3

   All Love