Troys burger (Oslos beste burger)

Ladida grevlinger.

Jeg gleder meg så sykt til helgen på grunn av to ting. Lørdag skal jeg stikke innom Skal vi Danse å være heiegjeng for venndølen, og søndag skal kroppen få smake på Oslos desidert beste hamburger. Ja, jeg har endelig funnet meg en ny favorittplass hvor jeg kan trykke i meg burger og søtpotet når jeg har spisedag. Seriøst, til alle dere som kommer til Oslo denne helgen eller en annen helg. Dere MÅ hit. Dropp de vanlige shappene og sett kursen på Torggata og nummer 18.

Hamburgerbaren Troy Burger kommer med fire typer burgere med tilbehør på menyen. Alle burgerne rundt hundrelappen, meny ca. 150 kroner. Servicen her får terningkast 6.  Troys Burger ligger «litt» gjemt til, men desto koseligere er det når du endelig finner plassen, ha ha.

Følg meg gjerne på snapchat & Instagram @EspenHilton. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *