Tyve botox sprøyter i ansiktet!

I kveldens episode av Bloggerene får dere følge med når jeg overraske Anne Brith med tyve botox sprøyter midt i ansiktet, og da tenker dere nok med en gang: Wow for noen idioter som holder på sånn, eller fy faen så desperate de er for å holde opp en fasade, og det stemmer nok til tider det også. Men det var ikke målet her.

Grunnen til jeg valgte nettopp å gjøre dette med Anne Brith denne dagen var fordi vi hadde vært på en reise sammen og hun fortale at hun gikk igjenom noe veldig personlig og trist, og når jeg merker at folk ikke har det helt toppers liker jeg å gjøre de mest crasy og rare tingene for å få mennesker til å tenke på noe helt annent, så hva er da bedre enn tyve sprøyter i trynet?  Sikkert masse, men målet med dette «stuntet» var nettopp å få henne over på andre tanker, og det funket som ei kule for å si det sånn.

#Sometimes you just gotta live a little!

Vi ses på snapchat & instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Så snill du er! Fått et skikkelig godt inntrykk av deg gjennom bloggerne. Jeg ser ikke problemet med botox for å være helt ærlig. Snart må folk komme over dette hysteriet for hva andre velger å gjøre med kroppen sin.