BLOGGERENES HEMMELIGE VÅPEN

God morgen folk og røvere,

Vi bloggere har alltid noen små fine hemmeligheter på lager når det kommer til å redigere bildene våres. Personlig så elsker jeg den lette versjonen på mobilen (VSCO), men den bruker jeg bare om tiden ikke strekker seg til. For meg er det å jobbe med bilder noe av det gøyeste jeg vet, skulle muligens blitt fotograf. Men det å sette seg ned med kaffen og sjekke alle detaljene, fargene og få frem det beste i potrettet er gull verd for sjæla.

Jeg kan ta opp til over 100 bilder om dagen, uansett hvor jeg går ser jeg et potensielt blogge «offer» ha ha. Jeg spiser som regel aldri før kameraet har fått spist (knips) heller, mulig litt kjedelig og rart på neste date jeg drar på.  I dag tenkte jeg dere skulle få komme inn i Bloggerenes hemmelige våpen.

Navnet er Lightroom, Adobe Photoshop Lightroom! Den fungere som den lette versjonen av Photoshop, mye lettere og kanskje litt billigere også. Den ligger på 79 kroner i måneden og er verdt alle de små kronene om det er bilder som er jobben din. Den kan være litt tricky og forstå fra begynnelsen, men det er bare å ta seg god tid for her har du mye spennende i vente.

Når du legger inn bildene på Adobe Photoshop Lightroom, ville jeg trykket på «Develop» her kan du redigere bildene dine fort med farger og kontraster så for å få de over på dataen din etterpå trykker du, Kontroll, Alt & 4 på en gang. Du blir avhengi av dette, så sykt moro.

Jeg redigere bare lys og farge på mine bilder, men om jeg hadde hatt en stor kvise på nesa så hadde jeg sikkert tatt den bort også, personlig så synes jeg ikke jeg kler kviser så derfor hadde jeg tatt den bort.

Nå skal jeg gjøre meg klar til et par spennende møter og i kveld drar han far på kino premiere for å spise masse godis. Er dere klarer for kveldens episode av Bloggerene? Jeg kan love at den stikker ekstra i dag, lol.

Følg meg gjerne på snapchat & Instagram @EspenHilton

Facebooken min finner dere HER. Kommer snart litt konkurranser der, yay!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Pass på så du ikke mister all fargen i ansiktet da <3 Man ser jo mye mer livat ut når man har litt farge i ansiktet, istedenfor å være likblek.