Han tok bedøvelse i øynene mine!

God kveld dere.

Jeg er nettopp kommet hjem fra synstesten som vi tidligere har snakket om ( HER) og for en opplevelse. Jeg vet ikke helt hva det er men øynene våres fasinerer meg noe så inn i helvete. Vi alle ser verden på samme måte, men hjernen vår tenker annerledes på hvordan vi tolker den, er ikke det veldig rart?

 Uansett dere, jeg har for første gang i livet mitt fått bedøvelse på øynene, noe så rart og på en måte litt digg.

Da jeg gikk fra øye-doktoren var alt veldig blurry og igrunnen ganske så perfekt. Jeg følte jeg hadde verdens beste unnskylding til å bare gå forbi folk jeg ikke orket å snakke med (jeg kunne jo ikke se dem). Ja takk, enda mer bedøvelse, neida… Men dette er sykt spennende hvertfall og kan si at det ene øye mitt er 0,5 mens det andre tipper mot 2,0 (old man)

Så for å gjøre denne kveldsmiddagen sunn og enkel kjører jeg på med hvitløksboller i tomatsaus fra Jacobs med fullkorn spaghetti. Noe så inn i helgaland så godt. Billig, sunt og raskt. Denne er perfekt for dere som er studenter, lag opp dobbelt så har du til lunsjen på skolen også.

Du trenger fullkorn spaghetti, 400 gram med kjøtt/kylligkjøtt eller veggis kjøtt siden det er blitt en trend. Tre fedd med hvitløk og et glass med tomatsaus fra Jacobs.

Kna kjøttet sammen med hvitløken og rull dem i små baller før du legger de i stekepanna. Strø over litt salt og mot sluttet heller du over hele begeret med tomatsausen fra Jacobs.  La dette så og varme litt.

Legg  den siste posjonen i en plastboks og inn i kjøleskapet med den, så når klokken slår 11:30 dagen etterpå kan du ta den opp av sekken og spise det som lunsj. Da er du en smart student som tenker økonomisk og du får inn mye energi slik at du får studert enda litt hardere. Keep it up guys!

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Er det ost på toppen?

    1. Espen Hilton

      Ja det er det