FALL IN LOVE

Mens noen elsker sommeren og andre digger vinteren, kan jeg med hånden på hjerte si at høsten er en solklar favoritt hos meg. Fargene på trærne er magiske og kveldsturene med musikk på ørene er verdens beste «meditasjon» To av mine favoritt aktiviteter på høsten er å dra med venner/kjæreste på hyttetur. Nå er jeg singel, da men you get my vibe. Det å bare kunne sette seg i bilen, kjøre mot butikken for så å handle inn for hele helgen hvor handlelisten ser sånn ut:

4 grandiosa, egg, bacon, biff, søtpotet, godteri og seks liter med rødvin og kaffe ♥

En annen favoritt er klærne. Høstklær er noe av det fineste som finnes, og man blir hakket gal av å gå rundt i butikkene (kortet brenner) Det siste året har jeg testet ut «trengerjegdetvirkelig» shopping.

Det går ut på å shoppe i butikkene, prøve klærne på, men avslutte med en diskusjon om hvor mye trenger jeg egentlig? Og når skal du bruke dette? Det er helt genialt, det ender som oftes opp med å legge det tilbake. Den siste dagen i måneden sjekker jeg kontoen hvor jeg tar de pengene som ikke er brukt inn på en reisekontoen.

For er ikke opplevelse og kultur bedre enn et plagg du bare bruker en gang?

 Det finnes selvsagt et par nettsider jeg bare MÅ sjekke to ganger i uken, men det er for det meste bare for å holde meg oppdatert på hva som er i butikken ifm av jobber.
Favorittsider for meg er Zalando, Ellos, Zara, HM-trend. Digg å få det rett hjem i posten om man virkelig liker det.
Nå må jeg løpe videre her, men vi ses snart. Du finner meg på snapchat & instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *