FROKOST (som gjør underverk for tarmene dine)

God morgen mandag,

Det har vært en veldig rolig og fin helg med dobbel trening både lørdag og søndag her, men alikavel er det en bittelitt tung mandag, så da tenkte jeg vi kunne starte dagen med å sette i gang tarmene litt, og kickstarte med en energifull frokost. I frokosten min liker jeg å blande gode karbohydrater sammen med proteiner, og denne gangen har jeg valgt å gå for mandel og hemp protein  i en mix med økologisk havregryn.

Hampproteinpulver er en perfekt kilde til næring! Inneholder 45% protein, 10% Omega-fett, 20% kostfiber og ti essensielle aminosyrer. Mikses i smoothies og shakers med valgfri drikke og bær eller i havregrøten slik jeg gjør.

Pulveret er RAW, dyrket uten sprøytemiddel og inneholder ingen tilsetningsstoffer!

Sammen med 70% økologisk havregryn, et halvt eple og ti gram mandler vil kroppen takke deg og i gjengjeld gi deg en magisk kickstart på mandagen.  Kok opp litt vann, tøm det over grøten and voila, du har nå morgengøten klar.

Etterpå drukner jeg meg selv i litt deilig kaffe, og min favoritt om dagen er den billigste pulver kaffen du finner i Rema 1000 hylla, helt serr. Jeg tror jeg kjøper den fordi den minner meg om en «hyttetur» hvor alt bare er, det er ikke noe label, vi tar det vi har og det er digg. Litt som når vi mennesker er desperate på byen en lørdags natt klokken 02:50 og i grunnen bare tar det første vi ser. (Vi har alle vært der.)

Mandel og hemp proteiner kan du kjøpe på helsebutikker til en høy pris som ikke minner om en «hyttetur» men noen ganger må man bare investere in the real slim shady!

Ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Takk for tips! Fin blogg ☀️

  2. Hei! Er det to forskjellige blågrønnfarger på serviset? Kjempefint! Hvor har du kjøpt det?

    1. Espen Hilton

      Heeeey 😀

      Det finnes mange forskjellige farger på dette. Jeg har 4 av fargene. Dette er kjøpt på Tilbords 😀