TAKK

Herregud da dere!!

For en staselig respons etter Bloggerene i går. Jeg får nesten den samme følelse etter jeg har vært på en super bra date hvor konklusjonen mot slutter er: Du er en drittbra fyr, neida, joda! Uansett så er det alltid hyggelig med tilbakemeldinger.

Jeg tok litt screenknips fra noen av snapsene jeg fikk i går fordi det betyr jækla mye med en sånn kul tilbakemelding, de negative meldingene tar for mye plass på denne bloggen, så de la jeg i søppelkassen på mac’n. Bye felicia!
Veldig ofte lager vi mennesker et inntrykk av andre basert på hvordan vi ser ut, klesstil vi bruker eller jobben man har, det er derfor veldig kult og vise dere den Espen alle mine nærmeste kjenner, og enda kulere er det når meldingene kommer inn og det første de sier er: Beklager Espen, men jeg har dømt deg pågrunn av et inntrykk gjennom sosiale medier.
Uansett, nå er det snart på tide at jeg kommer med et nytt treningsprogram og sunn meny. Om du ønsker en  «bli kvitt sukkersuget»menu nå, la jeg ut linken på Snapchat @espenhilton, så stikk innom der i mellomtiden.

Snapchat og instagram @EspenHilton. Min Facebook finner dere HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Ragnhild

  Anna kalte deg en fiasko??? I alle dager?ufint av henne.

 2. Altså jeg fikk ett helt nytt syn på deg via bloggerne. Du er jo fantastisk. Så kommer Anna som en idiot å kaller deg en fiasko og mener alt er korrupt. Dummeste jeg har hørt. Stå på Espen, episoden viser hvilke gode verdier du har og at du ikke er så overfladisk som visse andre. Du og komikerfrue redder blogg Norge for meg hvertfall.

 3. Martina

  Okei fy fader, du er en så varm og god person! EKTE! Håper virkelig du lar drittslengingen til Anna bare passere, for noe så tåpelig har jeg ikke sett på lenge. Stå på videre!! Krysser fingrene for at du stikker av med en pris under neste Vixen

 4. Skriv innlegg om anna!

 5. Heier på deg og bloggen! Fulgte deg ikke så mye før bloggerne kom på skjermen, men for en herlig person du er! Humoren din har tilogmed fått samboeren til å sette seg ned å se bloggerne (et mirakel) haha 😀 Se forbi ubegrunnede og usaklige kommentarer, du er herlig!

 6. Har ikke tenkt så mye over deg som blogger før, men herregud for en kul kiz du er! Gleder meg til å følge deg videre på tv. Ps, du er ingen fiasko;-)

 7. Jeg må si at jeg ble SÅ glad da jeg så at du skulle være med på bloggerne, uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg har ikke fulgt bloggen din, men jeg bare føler at du har så mye å gi til denne serien. Du er virkelig et friskt pust for bloggerne 🙂

 8. Anne Mette

  Du er min favoritt nr 1 i hele blogg-Norge! Hilsen ei på 22, som har lest blogg siden 2009 og ikke fant deg før i starten av 2017!
  U GO!

 9. Jeg skal være ærlig å si at dette faktisk er min første gang inne på bloggen din. Jeg har hørt navnet ditt før, i flere sammehenger, men har av en eller annen grunn aldri surra meg inn på denne FANTASTISKE bloggen før nå. Seriøst, kudos til deg. Du virker som en skikkelig jovial type som bare vil andre godt, og du er et flott tilskudd i blogger-staben.

  Anna Rasmussen derimot. Jesus. Er det noen som er en fiasko her, så er det fader meg ho. Håper alt preller av deg, og at du ikke tar til deg det hun lirer av seg. Mer bitter dame skal du leite lenge etter! Har lest bloggen hennes for underholdning, men måtte hun skapte seg på i dagens episode har gitt meg fullstendig avsmak.

  Mvh fast leser av bloggen din fra dags dato

 10. Bare meg

  Hva synes du om mammatilmichelle (og William og Lucas) sin uttalelse til deg?

 11. Hei jeg synes du er fantastisk i bloggerne! Men i torsdagens episode sier Anna at hun er «sykt glad ikke du vant». Hva er greia mellom dere??? Plis lag et innlegg om det

 12. Det å være med på et slikt program der også et annet menneske kalker deg for noe så ufint og respektløst er ikke greit. Leser dessverre ingen blogger men har virkelig sansen for mennesker som tør å være seg selv, er åpen og positiv! Stå på For meg er du årets stjerneskudd i bloggerne, trengte en som deg i det programmet, hilsen fra meg.

 13. Espen, du er et fantastisk menneske! Ekte, jordnær og kul! Jeg heier på deg ❤️❤️

 14. Du er helskjønn Espen! Hva skjer med Anna? Du inspirerer, keep up the Good work :)!

 15. Kristina

  Du er bare helskjønn! 🙂 Hadde bare hørt om deg tidligere og aldri vært innom bloggen din før jeg så på bloggerne. Men fy søren så imponert jeg blir! Du virker som en skikkelig god og jordnær person! Du er et friskt pust for bloggerne 🙂 Skal definitivt følge bloggen din fra nå av! Håper du ikke tar deg nær av hva Anna og Jan sier om deg. Det er hun som er en fiasko. Vi trenger slike som DEG i bloggernorge 🙂
  Hilsen fra meg 🙂

 16. Jeg må bare si at jeg DIGGER deg! Du er helt fantastisk! Så varm, god og ekte. Stå på videre med å inspirere og den gode jobben du gjør!

 17. Fikk så godt inntrykk av deg! En virkelig inspirasjon. Fått deg enda en ny leser Stå på Espen!

 18. BergenserLinn

  Hei Espen! Jeg liker deg enda bedre, etter vi får se mer av deg på Bloggerne, hvem du egentlig er. Kveldens uttalelse fra Mamma Til Michelle er hårreisende og håper du preller det av deg. Det triste er at det er en useriøs kommentar fra en blogger som blir tatt useriøst. Så hev deg over det og vit at du har en heiagjeng bak deg. Fortsett med å være den du er.

 19. Æ digget dæ før Bloggerne men nå elsker æ dæ! Skikkelig friskt pust, ærlig men ikke nedlatende eller frekk, morsom, byr på dæ sjøl samtidig som du virker veldig tro mot dine verdier og dæ sjøl!
  Fortsett å vær akkurat som du er!

 20. Kamilla

  Anna, who is that?! Espen derimot! Faen, du er rå.
  Fjortis-jente som kalle andre mennesker for fiasko, og hvertfall for å ringe sin samboer for å få støtte.

  Espen – forbildet <3

 21. Anne Vinnes

  Ingen over og alle andre under. Espen du er og blir rå. Du er varmhjertet og god. Evig takknemmelig for den hjelpen jeg fikk av deg i klesveien og kommer aldri til å glemme møte med deg og Lene. Du er et kjempeforbilde på så mange måter, så her kommer en diger klem<3

 22. Du kan jo tenke over hvem som står alene hele kvelden, bitter, og rakker ned på resten av alle bloggkollegaene sine. Hun beskylder jo rett og slett alle for å være korrupte. Trist, når hun ikke forstår hvorfor lesere ikke stemmer på hun. Hadde innleggene hennes stått i stil med overskriftene og innstillingen hennes til livet vært bedre så hadde hun kanskje fått en annen opplevelse. Men nok om hun. Du har skrevet bok, overlevd vonde tanker om livet, endret livsstil og reddet liv. Ja du er virkelig en fiasko NEI. Stå på Espen, vi er ekstremt mange som er takknemlige for at du er ett nytt tilskudd i bloggerne i år. Ha en super helg!

 23. Så moro at du brukte snappen min 😀 😀 Du har alltid lyst opp humøret mitt på snap, med mye tullball 🙂 veldig fint å se en «annen» Espen og man får enda mer respekt for fantastiske deg! Kjedelig at noen sverter deg og kaller deg ufortjente ting. Det flotte er at hu driter seg lodret ut med oppførselen sin og mister all respekt. Kjør på for du gjør oss glad 😀 Du har uansett fått mange priser i mitt hode!!

 24. Så moro at du brukte snappen min 😀 😀 Du har alltid lyst opp humøret mitt på snap, med mye tullball 🙂 veldig fint å se en «annen» Espen og man får enda mer respekt for fantastiske deg! Kjedelig at noen sverter deg og kaller deg ufortjente ting. Det flotte er at hu driter seg lodret ut med oppførselen sin og man mister all respekt. Kjør på for du gjør oss glad 😀 Du har uansett fått mange priser i mitt hode!!

 25. Margrethe

  Sitter igjen med en wow-følelse etter jeg så deg på bloggerne! Du er bare helt rå og EKTE stå på videre med det viktige du gjør!