Khloé Kardashian treningsprogram!

Halla på dere, er dere klare for et real kick in the ass treningsprogram?

Dette programmet prøver jeg å kjøre en gang i uken mellom kardio og styrke øktene mine, dette er mer høypuls program. Programmet sette pulsen opp i gir og gir fantastiske resultater. Khloé Kardashian sin treningsregime er som supermann ass, hun er litt som meg når det kommer til treningen. Går jeg en dag uten å bevege på kroppen kan jeg kjenne at jeg blir litt irretabel. Jeg må hvertfall få inn 15 -30 minutter hver eneste dag, og det mener jeg ALLE skal klare, du trenger ikke dra på gymmen for å trene kroppen vettu, bare sjekk ut sofa treningsprogrammet mitt HER!

Dette programmet trener hele kroppen, pluss at det øker puls og forbrenning. Klar for å få en sprettrumpe? Test ut denne.

khloe-kardashians-revenge-body-workout_0khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites1

Den er intens, det brenner i rumpa, lårene, armene og pulsen er oppe hele tiden.

Øvelse 1 skal gjøres med 8 – 12 repetisjoner. Så tar du 10 -20 sekunder med pause og forsetter med samme øvelse 3 ganger til.  Deretter går du videre til øvelse 2. Pass på at du strammer magen hele veien på øvelse 1.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites2

Øvelse 2 trenger du små strikk.

Gjør som bildene sier. Sett strikket helt nederst på beina, så går du sidelengs hvor du tar 30 steg. Deretter bruker du andre siden tilbake igjen. Du skal nå gå rett frem 30 steg og når du kommer til målet skal du rett tilbake, men nå går du baklengs.

Når alt dette er gjort tar du deg 20/30 sekunder med pause før du forsetter på samme måte tre ganger til. Jeg lover deg dette brenner som FAEN! Men hold ut for resultatet vil komme på rumpa og lår, mage og armer, yay!

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites3

Step 3:

Magetrening med høypuls, her trener du også armene, men her må du ha med deg en vekt, eller som du ser på bildet en ball. Den skal over hodet på hver øvelse. Gjør denne 12 ganger rett opp med rette armer, og etterpå presser du ballen til hver side slik at vi jobber med v-musklene også. De sexy musklene vi alle elsker, men aldri finner, ha ha.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites4

Step 4:

Mage og rygg. Nå skal du presse manualene/vektene 6-10 ganger på hver side. Da vil du kjenne det i ryggen, og etter dette er gjort holder du hendene på vektene og armene rett ut, strammer magen mens du strekker beinet inn mot brystet 10 ganger på hver side.

20 sekunder pause og forsett 3 ganger til.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites5

Step 5:

Bein og skuldrer.

Her skal du ta utfall som er en glimrende øvelse for baksiden av lårene og rumpa, men når du kommer opp sparker du beinet frem og skyver armene i luften mens du holder manualene. Dette er sykt tungt fordi du skal gjøre øvelsen 12 ganger på hvert bein. 30 sekunder pause så forsetter du denne øvelsen 3 ganger til.

Det er en grunn til at dama ser så forbanna bra ut – Den mentale utfordringen i seg selv er halve jobben!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei! Etter å ha sett Bloggerne, må jeg bare si; for en herlig fyr du virker som! Jeg følger egentlig ikke så mye med på blogger, synes bare «Bloggerne» på TV er veldig gøy å se på. Men, nå skal jeg jaggu inn her å følge med litt! 🙂 Etter et tøft år, sitter jeg igjen med en ikke-eksisterende kondis og en kropp som har forfalt helt. Nå må jeg begynne å trene igjen! Håpet er å prøve å bli gravid snart, men jeg ønsker gjerne å komme i bedre form først… Har du noen tips til en sofasliter som har fått litt for mye selskap av sjokoladen? Det hadde vært veldig gøy å få noen tips om hvordan man kan bruke skogen, lekeplassen osv som treningsanlegg! 🙂 Gleder meg til å følge deg videre på TV 🙂

  2. Hei!
    Har du et treningsprogram for å starte treningen etter graviditet? Hvilke øvelser anbefaler du nå som magemusklene er delt, og er det noen øvelser som kan få dem sammen igjen? Er det noe man bør være forsiktig med?

  3. Elsker å se på bloggerne når du er med, du får meg til å le hele tiden! Men jeg lurer på, hva tenker du om det Anna og Jan Rasmussen sa om deg i dagens episode?

    Ha en fin kveld 😀