NÅR LIVET TAR EN STOR U-SVING!

Fem sekunder vil det ta hodet ditt til og forandre en mening, du stopper deg selv i alt du ønsker å oppnå, viste du det? 2016 var året hvor alt skulle forandre seg for meg uten om meg selv. Jeg skrev bok, begynte på nye spennende prosjekter og så en dag tok livet en rar U-sving!

Jeg ble dumpet! På fylla uten en forvarsel etter fire år som kjærester.

Det var som et smell rett i trynet hvor både hjertet, kroppen og hodet falt fra hverandre. Jeg var som en legokloss som du ikke kunne finne delene til. Livet ble helt tomt, helt sort og veldig rart. Jeg mistet matlysten og klarte ikke sove, og det værste var nok at innen fire dager skulle jeg gi ut min aller første bok! Der sto jeg med tanker, tårer og et jævla stort spørsmålstegn, what the fuck just happend?

Hvordan i helvete skal man klare å stå på en scene foran hele media Norge og snakke om det du har jobbet med det siste året uten og knekke sammen når den som sto deg nærest er borte?

Jeg dro på butikken og kjøpte meg 200 sigarettet! Ja, tohundresigaretter! Etter jeg hadde røykt 180 av disse sigarettene, drukket opp kanskje 40 liter med Pepsi Max, og hatt en uke med intense samtaler med både Dr.Phil og Oprah Winfrey kom jeg frem til at de begge to hadde rett.

Problemet var ikke denne ex-kjæresten (Bye Felicia) Problemet var at jeg satt og brukte all min tid og tanker på noe som aldri kom til og skje igjen! Og dette er problemet i vårt samfunn generelt, vi bruker alt for mye tid på og gjøre ting enda værre enn det faktisk trenger og være. Vi tviler på oss selv dagelig og i stedet for og gjøre noe med problemet, tar vi en beslutning på at alt er galt og klokker ut av «livet»

Hodet sier: «Jeg vil ikke mer», «orker ikke livet», «alt jeg hadde er nå borte».

GUYS!!

Ingenting er borte, du har de gode minnene og livet i godt behold.

 Er det ikke rart hvordan man kan gå fra og ha verdens beste smil på en lørdags morgen, til at verden skulle gå under på 22 timer.

Jeg gikk bort til speilet som sto i gangen og sa til meg selv: Slutte å bruke tid på what if, and why? Svaret har du ikke brukt for lenger uansett, du skal nå ha fokus på å komme deg på beina igjen. Etter en kjapp telefon til verdens beste nabo stemme (Linnéa Myhre) Kastet jeg kroppen i dusjen og ringte Jan Ove som er min mental trener og sa: «I need a serious intervention, like TO DAY!

Dager etterpå startet jeg mitt nye liv, røykfri og innspillingen av sesong 7 av Bloggerene og har kanskje blitt en «liten» pikenes jens som liker livet VELDIG godt om dagen.

Vi ses 21:30 i kveld på Bloggerene eller så må dere bare følge meg på Snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei Espen, ville bare gi et pip og si at jeg likte å se deg i bloggerne, og at jeg endelig har en ny blogg å lese. Synes du kledde å være på tv (oki sumo da), og jeg liker mindseten din. Tror du kan få til hva som helst! Gleder meg til å se mer:)

  2. Heelt enig med Hedda! Her skal det følges 😀

  3. Sååå fortjent med all skryt og gode tilbakemeldinger! En fryd å se deg på skjermen igår! Thumbs up! :))