Begravelse outfit

Hei kompiser,

En gang i uken sitter jeg på nettet og sjekker nyhetene som er kommet i butikkene og det er selvsagt bare for og holde meg oppdatert og titte, men kommer jeg over noe jeg bare MÅ ha pleiere jeg og dra kortet så fort at man skulle tror det var supermann som sprang fordi computeren min et sekund!

Om noen spør meg: Ny jakke Espen? Svarer jeg som regel: Absolutt ikke! Jeg kom over denne Paso doble / free the nipple skjorta på Zalando sist uke og tenkte med en gang, YES! Denne MÅ jeg ha fordi den passer til alt og den kommer til å bli utsolgt med en gang! Den passer ikke til alt, men utsolgt er den nesten da, og den er jævla sexy om jeg for si det selv.

Hva om man hadde brukt en slik skjorte i en begravelse? Du skal jo uansett ha jakke over! Kanskje litt for mye (for noen) Jeg får litt sånn begravelse følelse av og se på den. Mulig litt vampyr også?

Nei, jeg tror jeg skal holde meg til en helt sort skjorte jeg. Men briller i en begravelse må jo være lov, sant? Jeg fikk kjeft en gang fordi jeg hadde på meg briller, det skjønner ikke helt jeg.

Skjorte – Topman. Jeans –  Lee. Sko – Nike. Briller – Le Specs.

Fikk tilbakemeldinger av dere i går på snapchat ang Bloggernene, og kan fortelle at min første episode kommer på onsdag. Jeg ser ikke meg selv på TV, men ifølge kompisen Mia som har sett episoden er det bare å glede seg til viktige ting, rare opplegg og kanskje en Espen dere ikke trodde dere kjente.

Ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Charlotte

    Blir spennende å se deg på tv : ) Kanskje du tørr å se deg selv på skjermen etterhvert? Er sikkert litt uvant i starten, men så går det seg til.

  2. Tina 26

    Kjempe tøff skjorte!

  3. I noen begravelser er denne nok det eneste rette!