Min faste motefotograf Noah ble 4 år i dag. Gratulere!

Hei dere,

I dag er dagen hvor min faste motefotograf Noah fyller fire år, så da er det viktig at onkel Espen stiller med både pakke, kake og brus fylt med masse sukker slik at han ikke blir trøtt til kveldens premierefest for Bloggerene. Desverre så spiste han bare litt kake, drakk ikke noe brus så vi har rett og slett lagt han fordi han ble alt for trøtt! Det betyr at jeg drar alene på premierefest denne gangen.

Jeg shoppet gavene til Noah på Ellos og jeg tror jeg kjøpte ALT som var kult i str 110, ha ha. Ellos ass, de har mye fett til kids og så billig også.

Hvem viste at det og shoppe til kids kunne være så moro a! Så neste uke skal Noah og jeg kjøre en lite shoot sammen så skal vi faktisk hvor kule vi i en streetlook serie. FETT!

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *