JEG VAR 7 ÅR FØRSTE GANG JEG DRAKK SPRIT!

Det er mange tanke i hodet mitt om dagen, mye og gjøre har jeg også, men noen ganger må jeg bare sette meg ned og ta en time out og det gjorde jeg i dag og når man tar en timeout, da kommer tankene løpende. En tanke som slo meg litt var «har ting forandret seg gjennom årene egentlig»?

Som liten var jeg alltid veldig kreativ. Jeg stjal sminke fra mamma og solgte det til naboen slik at jeg kunne kjøpe meg noe digg på kiosken. Jeg hadde en helt fantastisk barnevakt som passet på meg, men lurte henne alltid slik at hun virkelig måtte jobbe når hun passet på Espen.

Jeg var relax til livet så om jeg var trøtt da la jeg meg ned på trappa hos naboen eller hvor jeg befant meg og sovnet i noen timer. Noen ganger måtte naboene bære meg hjem, ikke fordi jeg ikke voknet, men fordi jeg latet som jeg sov slik at jeg slapp og gå hele veien hjem. Genialt, i know!

Jeg var 7 år første gang jeg drakk sprit, smakte virkelig ikke noe godt ass! Mamma og pappa trodde de var super smarte fordi de hadde tømt sprit over på en sprite flaske. Jeg var en happy kid den morgenen for og si det sånn. (PARTY)

En gang prøvde jeg og selge hele kosmetikkjeden til mamma, men da sa naboene mine nei! Mulig de følte at fem kroner var for liten for hele kosmetikk-kjeden. Uansett folkens som dere ser. Mitt liv som en liten kid var veldig relaxed og jeg begynte tidlig som en entreprenør!

Jeg gikk i fra og være en «vanlig» liten entreprenør gutt som hadde håp og store drømmer til og bli en gutt som plutselig forsvant en dag. Jeg mistet selvtilliten og meg seg i en verden hvor andres meninger skulle betyr mer enn mine egene, og til slutt var det ikke lenger en unge entreprenør igjen.

År etter år med selvforakt fant jeg ut at enten så må «styggen på ryggen» få leve, eller må den lille entreprenøren som skulle selge hele skuta til mora sin komme tilbake og og gi faen i andres meningen og ta plassen sin i en veldig rar verden. So here i am noen år etter og sitter her i Oslo og har pressedag for faktisk den femte TV-serien jeg er med på, tro det eller ei!

Tanken slo meg litt. «Før gjorde andres meninger mer sliten, tykk og deprimert.

I dag har jeg kanskje en sixpack og tar den plassen jeg vil ha, men forsatt er meningene der, bare denne ganger handler de om «Who do you think you are»

Det jeg vil frem til er: Uansett hva andre mener om deg, så er det bare en mening. Det er ikke viktig, de er ikke viktige. Du er hva som er viktig. Slutt å lev livet etter hva andre mener er riktig. You do you, and i do me!

Ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Knall fint bilde av deg det nederste bilde, god helg 🙂

    1. Espen Hilton

      Takk og i like så <3