GJØR HVA DU VIL MED MEG!

#sponsabehandling

HEI MALENE! GJØR HVA DU VIL MED MEG!

Det var det jeg sa da jeg dro til min faste frisørsalong på Merakistudio denne uken. I løpet av de siste 9 årene hatt samme sveis og kjenner det er på tide med noe nytt, og hvertfall med tanken på at jeg har gjort om på ganske mye det siste året. Flyttet, kjøpt, singel, blond, og ordet JA står i fokus!

Når hun som har blitt kåret til Norges beste herrefrisør fikser håret ditt, da sier man virkelig ikke nei når hun kommer med sine ideer. Første steget var i mai, da farget Malene håret mitt sølv, neste steg nå er at hun skal få bestemme hvordan sveisen blir videre. Vi begynner litt rolig og sparer det mer ut på sidene og bak, blonderer det på toppen og så for vi igrunnen bare vente og se hvordan dette utvikler seg videre. Spennende!

 Marakistudio ligger rett ved Akerbrygge ( Lassons gate 10, 0270 Oslo) og de søker nye frisører nå. Bor du i Oslo, og har lyst og jobbe med kanskje Norges hyggeligste kollegaer, da ville jeg slengt inn en søkand i dag til Malene. Hils fra Espen, det hjelper sikkert, neida, joda, neida.

 Søknaden kan du sende her:

post@merakistudio.no / +47 406 48 740

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *