HEMMELIGHETEN HOS H&M!

God kveld dere!

Herregud det er så spennende dette valget altsår, så spennende at jeg ikke har så mye og dele i dag enn kanskje en liten morsom historie fra den tiden jeg jobbet på H&M. Man kan si mye oim Hennes og Mauritz, men for meg var dette verdens beste arbeidsplass back in the days.

Året var 2000 og da jeg fikk «drømmejobben» på H&M og i løpet av perioden jeg var ansatt her møtte jeg mange spennende mennesker. Jeg fikk også oppleve mennesker med veldig rar holdning til livet og sine egene sosiale antenner!

Her er mine topp seks øyeblikk på H&M inkludert en dritt-full Espen på jobb!

 1. En kunde var så fornøyd med hvordan jeg hjalp henne at hun gave meg jobb som hennes designer konsulent. Rar følelse når du ser noen går med ditt design for første gang ass! Husk: Du vet aldri hvem du ekspederer. Jeg har også ekspederer Mette Marit og det var en opplevelse for livet ass!
 2. En annen gang kom jeg fyllesyk på jobb. Butikken skulle åpne klokken 10:00, så jeg la meg inn i skapet bak kassen, tro det eller ei, men jeg sovnet og våknet opp 10:15. Da var det kø i kassen. Kul opplevelse (sjefenhaddefrilørdag)
 3. Hvea med hun som skiftet bleie på barnet sitt i prøverommet og la fra seg bæsjebleien under stolen. Jeg ble så forbanna og løp etter hennne ned Karl Johan.  Da jeg fikk tak på henne sa hun at den ikke tilhørte henne, hun ringte så mannen sin og da han kom til butikken skjelte meg loddrett ut, og to timer og 45 minutter etterpå var filmen lastet ned, hvor man kan se at kvinnen kaster bleien under stolen. #Byefelicia
 4. Trodde du dette var frekt? Nei…. Hva med han som tisset inne på prøverommet? Eller hun som satt seg ned og bæsjet. Ja, du trodde livet på Hennes & Mauritz var kjedelig og det bare handlet om «billig» mote? Tro om igjen!
 5. Det er kanskje noe av det rareste ever, men det har faktisk bodd en mann i taket på H&M. Han har sneket seg opp i taket, lukket igjen og bodd der i over en måned. Nå butikken stengte kom han ned og lusket rundt i butikken. Han ble tatt på grunn av overvåkning.
 6. Det har faktisk laget barn i garderoben på H&M, eller rettere sagt jeg har bustet folk som har hatt seg der. Its just not ok!

Anyway, godt valg folkes & morna Siv!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anne Vinnes

  Tviler ikke, tanteungen min har fortalt mange rare historier dra kassa i HM, vi ler så vi griner, for hun er en reser til å fortelle. Hva med en HM dagbok, hvor hver ansatt kunne notert dagens rare??

 2. Jeg jobbet mange år i Bik bok og har også opplevd bæsjing i prøverom, narkomane som har satt sprøyter i prøverom og for ikke å glemme rosa mannen og tights mannen….

 3. Haha, har også jobbet i H&M og dette var ikke helt ukjent nei. Husker en mann som la seg til å sove under en reol inne på «bas-en» en gang, det var sikkert behagelig.

  Har måttet fjerne en H&M-pose full av tiss fra prøverommet, strategisk hengt over en haug med klær på gulvet, posen lakk som bare det og alt var fullstendig soaked i tiss. Dette var såklart 5 min. før jeg skulle gå hjem for dagen. 😉

  Spy her og der må man jo regne med, men narkomane som bokstavlig talt detter over diverse reoler og river med seg det som er for så å tasse videre er jo egentlig bare tragisk, de burde jo få hjelp.

  Å måtte se ,litt for mye av en mann som prøver dameundertøy i prøverommet er kanskje rart, men fyren ville jo bare oppriktig ha hjelp til å finne riktig størrelse, så jeg hjalp han jeg.

  Kommer aldri til å glemme dama som slang fra seg en halvspist wienerpølse på disken da hu dro fram kortet fra bh’en. Det å tørke ketchup og sennep etterpå var visst min jobb.

  Eller dama som begynte å skjelle meg ut i kassa fordi jeg «så rart på hu», jeg hadde sola i øynene og så egentlig ingenting, køen var lang og folks ansikt var lengre, men man lærer seg å ikke ta alt til seg.

  En mann skulle politianmelde meg en gang fordi noen i min butikk hadde glemt å ta av alarmen på en t-skjorte han hadde kjøpt for noen uker siden. «Tenk om han hadde tatt med seg t-skjorten ut uten å betale for den da, når alarmen var på, da hadde jo alarmen gått!??» var hans argument.. jeg mener det var mitt argument? Han skulle faktisk ringe politiet der og da sa han, og begynte å taste på mobilen, men merkelig nok kom det ingen og jeg går fortsatt fri.

  Har dog mange fengslende minner fra åra på H&M. På ingen måte en kjedelig arbeidsplass og ikke for sarte sjeler. 😉

  -L

 4. Har gleda meg så til å si måRRRna JENSEN, men det ser ut til å drøye!