Brokkolisalat!

God helg deilige mennesker.

I dag skal dere få oppskriften på min favoritt salat. Billig, enkel å lage og smaker fabelaktig.

Dette trenger du:

En hel brokkoli, en liten pakke ruccula, en halv agurk, en halv søt paprika , plommetomater, to avokado. Utenom dette trenger du 400 gram kyllingfilet, aioli og et deilig hjemmelaget brød, om du har dårlig tid kan du løpe på butikken og kjøpe et speltbrød, fordi speltmel er bedre enn vanlig mel.

 

Slik gjør du:

Kutt opp alle grønnsakene og bland alt godt sammen slik at avokadoen blir litt most og gir den effekten vi alle elsker.  Stek kyllingen som du har kuttet opp i biter på middels til høy varme og sammen med litt grillkrydder får du en deilig smak. Bland alt sammen i en stor skål. Husk å vaske brokkolien, denne skal være rå i salaten btw.

Server med godt brød, rød pesto, aioli og et iskaldt glass med rosèvin.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *