Jeg er blitt besatt, beklager!

God morgen dere

Jeg har rett og slett blitt litt besatt i det siste, og det merkes godt siden jeg har en arbeidskalender som igrunnen ikke burde la det være lov, ha ha. Jeg holder på med så sykt mye om dagen og for at jeg skal få alt til å gå rundt har jeg nesten ikke fritid. Tiden min går til blogg, tv, et par hemmelige prosjekter og på toppen av det hele skal kroppen trenes. Nå om dagen er jeg hjemme i 20 tiden og da burde jeg igrunnen lage matmenyer, men så var det denne treningen da. Helt ærlig så er det sykt kick hele opplegget om dagen. Lite søvn og mye adrealink

Siden jeg nå har blitt så besatt av denne TV-serien blir jeg heller dratt mot sofaen og netflix i det jeg kommer hjem. Tenk at jeg begynte å se denne på søndag og er nesten gjennom hele sesong 1, så bra er det faktisk.

Serien heter «The Americans» og handler om et par sovjetiske spioner går undercover som et vanlig familie par i DC. Det er ingen som vet hva de driver med, ikke naboene, kollegene eller dems barn. Alt de tror er at de jobber i et reisebyrå, men om natten da kan man følge disse to spionere på president i USA.  

Det er dagens tips før jeg må løpe videre, men vi høres om noen timer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Du må se The Outlander:). Enda bedre!!