Hjemmelagte speltchips med guacamole.

God høstmandag dere.

På lørdag laget jeg kanskje de beste spelt chipsene med hjemmelaget guacamole som tilbehør. Jeg hadde så craving for litt ekstra digg, og siden jeg liker å lage det meste fra bunnen av ble det speltchips med deilig krydderblanding.  Billig, lett og smaker fabelaktig.

Du trenger en pakke med speltlomper, to avokado, et fed med hvitløk og to tomater.  Kutt spelt lompene i trekanter og strø de utover et bakepapir. Deretter drypper du litt vann og hver enkel chips og tilsetter det krydderet du ønsker, jeg elsker paprika og sitronsalt.

Sett ovnen din på 200 grader og inn med spelt chipsene i kanskje 7-10 minutter.

Guacamolen min er super enkel. Bland avokadoen, tomatene og hvitløken sammen, finn frem stavmikseren og start mikseren. Gjerne la det være litt klumper i røra, det er digg. Strø over litt salt og velbekommen.

 

Snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Christina Skare Fredvang

  Prøv denne Guaccaen :
  Avocado
  Hvitløk
  1 ts Tacosaus
  1 ts Rømme
  Salt, Pepper og et par dråper sitronsaft
  Bon Apetit 🙂