DETTE KAN DU GJØRE I HELGEN!

Gla fredag gutter og jenter.

Endelig helg og det betyr kvalitetstid med sine kjære. Om dere er i Oslo denne helgen finnes det en helt fantastisk utstilling som jeg har fått lov å jobbe på sammen med Morten Krogvold. Utstillingen er et samarbeid med Ikea hvor man har reist rundt om i hele Norge og kommet inn i hjemmet til helt fremmende mennesker og ta bildet av stuen dems og hvor de deler historier om hvorfor de har valgt å ha stuen akkurat slik de har den. Utstillingen varer helt frem til søndag.

Viste du at IKEA gjør mange tusen hjemmebesøk hvert år for å lære og forstå hvordan folk lever! Det viste ikke jeg, men det er jo faktisk helt genialt for egen utvikling. Kanskje jeg skal banke på hos naboen og spørre om jeg kan blogge fra stuen dems? Helt seriøst, hadde jeg gjort det så ville jeg nok finne mye inspirasjon og spennende historier jeg kunne skape noe av.

Du finner utstillingen ved Salt og adressen er langkaia 1. Her kan du ta et glass vin eller 15, spise en deilig burger eller bare stirre dypt inn i stuen til helt fremmede mennesker, og det i seg selv er spennende.

Ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *