Grow some fucking balls!

Har vi ikke kommet lenger enn dette kjære fine medmennesker? Det handler ikke om bare et flagg, dette handler om kjærlighet til medmennesker, kampen om å støtte hverandre når hat og diskriminering blir til vold, og enkelte ikke orker å leve lenger.

Kjære ordfører Thorild Brandstad, da ting var på det værste hos deg og folk hadde hengt opp plakater hvor du ble utsatt for både psykisk og fysisk smerte, vet du hva jeg gjorde det? Jeg støttet deg. Jeg viste deg medmenneskelighet og lagte faktisk et helt egent blogginnlegg om å støtte hverandre, deg og din familie. Da folk kom til meg og snakket stygt om hvordan du var, tok jeg deg i forsvar. Jeg kjenner deg ikke, og jeg har heller aldri møtt deg, men jeg har alltid sett på deg som et medmenneske.

Du sa til avisen den gang ting var på det værste:

— Selvsagt går slikt inn på meg. Det er ikke hyggelig å vite at dette budskapet henger rundt på stolper i den bygda hvor jeg er ordfører.

Hvordan tror du det føles for de unge guttene og jentene som bor i vennesla i dag, og som ikke tørr og komme ut av skapet når den største representanten viser at nestkjærlighet ikke er noe vits fordi loven om et slikt flagg ikke passer seg i Vennesla. Det passer hos alle andre Thorild, grow some fucking balls, det 2017!

Kjære Thorild, som liten gutt slet jeg med å finne ut hvem jeg var, og hvor jeg hørte til. Jeg har alltid vært stolt av hvor jeg kommer fra, og har med stolthet filmet hjembygda min Vennesla til den kommende sesongen av Bloggerene. At jeg får dette kastet i tryne mitt i dag er så trist.

At du som talsperson for denne flotte og varme bygda ikke kan stå på egene bein uansett om du stemmer krf eller annent og si, folkens; Sammen er vi sterkere, vi skal vise at kjærlighet vinner alt. Politikk til side nå, sammen skal vi vise resten av Norge at små bygder rundt om i landet er stolte av sine beboere uansett legning.

Jeg har aldri blitt mer lei meg på veiene av mitt lille hjemsted, så nå håper jeg du klarer å sette deg ned i godstolen din, trykke inn google på datamaskinen og skrive: Hvorfor feirer vi gayparde. Hva er gayparde? Hvorfor er dette viktig?

For hadde du vist hvorfor dette feires, da hadde flagget vært oppe for lenge siden og vi hadde slippet og lese i media om 20 år den gangen ordføreren fra Vennesla snakket om ting hun ikke viste en dritt om.

For og si det jeg sa til Nina Karin Monsen, ikke utal deg om ting du ikke kan og homofil og legninger, det kan du ikke en damn shit om. En ting du burde kunne etter alt for mange år i ordførerstolen, det er å minske mobbingen og hvertfall når du har og blir mobbet selv den dag i dag.

Dessverre så beviser dette veldig hva er dobbelmoral og feighet er. Jeg drømmer om en ordfører som står opp for alle, en som står opp for de som kanskje ikke tørr å si, her er jeg. En som tar kontroll og viser kjærlighet til alle.

GOD NATT THORILD OG LYKKE TIL MED VALGET!

Ses på snapchat og instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Audnedal gjenner seg under de samme flaggregler. Rett og slett flaut. På lørdag blir det tur til Kristiansand og SSD17… skal gå for alle de andre som ikke tørr

  2. Utrolig bra skrevet. Da jeg så dette i fevennen var min første tanke, heis flagget din idiot. Min andre tanke var håper du kommenterer dette. Jeg er stolt av å være fra Sørlandet og vest-Agder, men dette gjør meg flau. Som du skriver «grow some fucking balls» , vi lever i 2017 ikke 1817, i dagens samfunn skal man få lov til å være den man er UANSETT legning. Heia skjeive sørlandsdager og lenge leve kjærligheten.