Høsten med TV2

Morgen dere, håper dagen har startet bra. Selv var jeg var oppe klokken 06:00 i dag bare fordi jeg ville dra på trening og løpe på en gruppetime, mulig litt rar sånn sett, men utrolig deilig og begynne med dagen med trening.  I går var det høstlansering med TV2, og kan ikke si annent enn at dere kan gleder dere til å sitte under pleddet på kalde høstkvelder.

Jeg gleder meg selvsagt til Stiansen innta parketen på Skal vi danse, men et program jeg virkelig gleder meg til er det som har fått navnet: Ta sjansen. Da jeg fikk se promoen ble jeg så sykt motivert til et par ting selv. For om du ikke tar sjangsen i livet, hva skjer da? NOT A FUCKING TING!

Skjorte / HM. Bukse / Lee. Bag / Rains. Briller / Le Specs. Joggiser / Nike.

Et annent program dere kan se til høsten er jo Bloggerene, personlig så vet jeg ikke hva som kommer. Jeg husker ikke hva jeg har gjort, eller sagt i løpet av sesongen. Det siste halve året har vært litt blurry kan man si, men moro blir det helt sikkert for noen av dere, ha ha.

Vi ses om litt, men følg gjerne snap & Instagramisen min @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Blir såå gøy å bli bedre kjent med deg gjennom TV -skjermen Gleder meg!