DU ER EN SKAM AV SKUFFELSER!

Ikke la ord fra andres munn bli en realitet på hvem du er, eller hva du står for. Som ung vil du møte på det vi kaller for  motgang, og i noen øyeblikk kommer du til å føle du er den eneste i verden som har det på denne måten der og da. Du kommer til å møte mennesker som ikke vil ditt beste, bruke deg og mulligens gjøre alt de kan for å snakke ned om hvem du er til andre mennesker slik at de kan løfte seg selv opp, dette er også helt vanlig og helt okay. Dette kalles livet!

Disse menneskene er på en måte din livsguide videre, de viser deg hva du ikke trenger å ta med deg, slik at du ikke faller for det samme en gang til, det er litt finere å tenke på det slik enn og bruke energien din på de menneskene i all evighet.

De sier du er ikke god nok, du er ikke modig nok. Du bør dekke til kroppen din. Se på vekten din. Du må male ansiktet ditt for ellers vil ingen ha deg. Gjentagelse etter gjentagelse begynner du sagt men sikkert og tro på menneskene rundt deg og ordene blir til realitet, og til slutt begynner du å tro på tankene de har satt i hodet ditt. 

Om hele gjengen på skolen/jobben går til høyre, da kan jeg anbefale at du løper som faen til venstre!

HUSK:

Reisen du velger i livet er det du selv som leder vei for. Du er motoren og det er du som til syvende og sist tar den avgjørende avgjørelsen på hvor destinasjonen fører deg videre. Så kjære, fine vakre mennesker der ute:

Ikke la hvem du har blitt bli en skam av skuffelse!

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Utrolig bra skrevet! You rock 🙂