Et banebrytende påleggskonsep – PROTEINNELLA!

MONDAY!

Hva er bedre enn å starte dagen tidlig, sånn serr! Bare kast dere ut av sengen, sett på kaffen og finn frem en liten Bixit kjeks og ta over litt proteinsjokolade og komme seg ned på trening, eller ta 15 minutters trening for du stikker på jobben. Jeg skal komme meg noen kult øvelser dere kan gjøre hjemme før jobb i løpet av uken.

15 minutter, tre øvelser, BOOM!

Proteinella er et nytt og banebrytende påleggskonsept som helt avgjort setter standarden for smørepålegg. Proteinella er et ekte smørepålegg med sjokoladesmak fremstillet av rent kakaopulver, friske ristede hasselnøtter – Alt uten tilsatt* men i stedet tilsatt mer enn 20 % protein fra myseprotein-isolat (Whey Protein Isolat) Denne smarte ernæringsforbedringen er med til å gjøre Proteinella til et helt unikt produkt og til det smarte og sunne alternativ til klassiske sjokoladepålegg.

-Mer enn 20 % protein fra isolat
-Uten tilsatt sukker*
-Inneholder ristede hasselnøtter
-Inneholder ekte kakaopulver
-Glutenfri

Du finner sjokoladen HER:

I Proteinella benyttes naturligvis kun palmeolje som er sertifisert i henhold til bærekraftig produksjonsstandarder. Det betyr at miljø også bliver ivaretatt.

Ses på snap & Insta @EspenHilton for flere oppdateringer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *