DA ELLE FEIRET 20 ÅR!

Tenk det a, ELLE feirer tyve år og magasinet er heitere enn aldri før.

Servering av gratis mat og drikke bygger fort opp til en fabelaktig fest, selv mistet jeg både visakort, solbriller og øretelefonene, så det må jo betyr suksess. Planen var at jeg skulle ha på meg min nye sexy dress til 899 kroner, og den er seriøst knallert, men etter mye jobb og reise orket jeg ikke å dresse meg opp ass.

Skoene mine var heller ikke noe fine til den dressen så da ble det de sponsete Nike skoen som jeg vasket med salo slik at de ble gode som nye, en gamel arving av dressbukse som bestepaps brukte da han i sin tid var pikenes jens ( også kalt horebukk) og en sexy skjorte fra Zara hvor jeg tok knappene trippet opp for å vise alle litt bryst.  Less is more sa noen en gang i tiden, men jeg hører ikke så ofte på andres meninger.

Vi hadde det gøy, så tusen takk for mat og drikke kjære ELLE.  Until next time – Ikke bruk visa kortet mitt er dere snille.

 

Ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *