Her får du Coca Cola t-skjorten på budsjett!

Heiiiiiia

Det siste året ser man reklame trenden florerer på klærne som aldri før. Retro t-skjortene som Pepsi og Coca Cola selges av de store kjedene og jeg skjønner det godt, for det å gå med Pepsi og Cola på brystet selger som aldri før. Men finner du de orginal fra back in the days ville jeg heller gått for disse. Orginal er alltid det beste.

Du har sikker sett folk gå med reklame print t-skjortene på sommerfestivalene, og om du kunne tenke deg en selv finner du min Cola t-skjorte her, til 198.-

 

Men det er ikke bare reklamebransjen som satser stort på retro stilen igjen. Sportbransjen har det siste året kjørt hardt på med merker som Fila, Nike og Adidas og hentet tilbake The original.

Gucci har også fått frem den gode gamle logoen igjen, så da skal jeg bare spare opp 12.000 kr og kjøpe meg en Gucci jumper.

Neida, men kanskje vennene mine kan ha et spleise-lag slik at jeg kan få en Gucci jumper med original logo. Den er seriøst den feteste jeg har sett på lenger. Du ser den HER  #Besatt.

Nå er jeg nettopp landet i Oslo igjen og skal kommer meg på et siste møte klokken 20:00 før jeg tar kvelden. Ny dag i morgen og da skal jeg til Kristiansand i noen timer. Opp klokken 06:00. Du kan følge turen min på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *