Vannmelonbowl med proteiner!

God mandag dere.

Da er dagens første power walk (30minutter) ferdig og jeg er tilbake på blogg-kontoret for å dele en av de beste frokost oppskriftene jeg vet om -Vannmelonbolle dyppet i proteiner.

Du trenger du til to personer:

En halv vannmelon, en boks med mager kesam, 20 gram mandler, kanel og sukkerfri saft. Til frokost pleier jeg å ha økologisk havregryn som er med på å holde deg mett utover dagen- Knall godt altsår!

Slik gjør du:

Tøm kesamen i en skål og tilsett mandler, havregryn og kanel. Kutt opp vannmelon og legg i skålen sammen med resten av ingrediensene hvor du til slutt rører alt godt sammen. Jeg liker å spise denne iskald, så legger den gjerne fem minutter i fryseren. Seriøst, så er dette magi på en varm sommerdag.

Følg meg gjerne på snapchat eller instagram for flere oppdateringer om du vil det @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *