FÅ SPRETTRUMPEN PÅ VEI HJEM FRA JOBB!

Hei og velkommen tilbake fra ferien folkens.

Det er som regel alltid litt hardt å komme seg opp av sofaen etter en lang ferie, men husk du trenger ikke dra på treningsenteret for å få mosjon inn i kalenderen din. Du har naturen, beina og 20 minutter i løpet av dagen eller rett etter jobb, det holder i massevis.

Om du er en av de som sier du trener hver eneste dag fordi du går frem og tilbake til jobb kan jeg fortelle deg at det gjør du ikke, dette er ikke trening med effekt. Kroppen din blir vant til å gjøre det samme om og om igjen, men om du tar å legger i noen ekstra kilo i sekken din, da vil kroppen måtte jobbe litt ekstra og du presser deg litt mer. Da får du litt ekstra trening med tyngde som vil gi kroppen noe å jobbe mot.

Jeg har gått så mye i sommer så til slutt la jeg på 10 kilo ekstra i sekken og gikk samme runden, hei lille sprettrumpe! Det funker og det er digg å kjenne at kroppen må jobbe ekstra hardt for å nå resultater.

PS: NOTE TO SELF -SOLBRILLENE SKAL VÆRE PÅ OG CAPSEN SKAL VÆRE ANDRE VEIEN SÅ FÅR MAN IKKE SOLEN I ØYENE.

Ha en magisk mandag på jobben, nå skal jeg komme meg ut døra her. Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *