SLIK KAN DU ØKE SEXLYSTEN MED KJÆRESTEN!

God helg alle sammen.

I går sprang jeg gjennom hele Oslo og var helt sikkert innom alle interiør butikker som finnes i denne byen for å finne siste tingene som skal inn i leiligheten. Så nå skal jeg bare legge inn litt ekstra penger i budsjettet mitt så ut på handel igjen, noen ganger koster det å være ungkar altsår, ha ha.

Uansett. I dag er det lørdag og ofte på lørdager skal kjærester kose seg litt ekstra, og det er veldig lov. Men jeg har lyst å komme med et genialt tips til dere når det gjelder det lille ekstra. Ting må ikke være så usundt for at man skal kose seg sammen.

Dette trenger du:

Cherrytomater, fennikel, honningmelon, spekeskinke og mozzarella. Dette kan du dyppe i balsamico og nyte smaken av sunnheten selv. Sava det er såååå godt.

Til dessert ville jeg hatt en deilig mørk og god sjokolade som dere kan ha sammen med en flaske rødvin. Personlig så elsker jeg den fra Freia Premium som inneholder Chili. Det er mørk sjokolade med 70% kakao, nydelig!

Grunnen til at sjokoladen høyner dopaminnivået, og som en følge – sexlysten, er at kakaobønnene innholder et stoff som forskerne kaller «The Love Drug» – fenyletylamin.

Stoffet skaper en følelse som kan minne om forelskelse. Det får oss til å føle en tilfredshet og våkenhet, og øker både pulsen og blodtrykket. Noen av oss er mer sensitive for stoffet, og i store doser kan det forårsake en amfetaminlignende oppførsel.

Denne «lille» afrodisiakum menyen gjør dere både mette, glade og hvem vet om ni måneder er dere kanskje tre istedet for to.

You’re all welcome ♥

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Karen Olafsson

    Gode tips, men cherrytomat, honningmelon og rødvin er jo ikke en helt god kombo. Uansett, hvorfor må man vente i 9 mnd på å invitere inn en tredjepart?

    1. Espen Hilton

      Det er en veldig god kombo, derfor delte jeg denne franske retten her, når det kommer til ni måneder så er det hvor lang tid det tar å få et barn slik at «de»ble tre. Det er litt ironi i linjene her.