ART OF STYLE!

Heiia darlings

Det er Sommer, sol og vi alle kjenner at ferien virkelig er slått inn. Jeg prøver å komme på med spennende blogg poster og kunne sikkert blogget om næringsrik og lette mat oppskrifter på budsjett hver eneste dag, men så kom kompisen min Stian på besøk og han tipset meg om en helt genial app. Denne appen er gratis og perfekt om man trenger litt tid for seg selv på hytta, i sol-veggen eller sammen med dine kjære. Du kan koble telefonen opp til fjernsynsapparat sånn at alle kan se sammen.

Dette er hvertfall en app hvor du/dere kan streame helt fantastiske dokumentarer om menneskene på innsiden av en verden fylt med kreativitet. Jeg er virkelig besatt. Den neste dokumentaren jeg skal se er Art of style med Georgia O’Keeffe. Hun var en amerikansk malerinne, anerkjent som en av 1900-tallets største amerikanske malere innen den modernistiske tradisjonen.

Her finner dere siden. og det er gratis.

Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *