4 DAGERS SUNNE MIDDAGER PÅ BUDSJETT (FOODPREP)

På sommeren liker jeg og lage maten ferdig slik at jeg slipper å bruke så veldig mye tid på kjøkkenet, man vil jo helst bare være ute i sola. Derfor liker jeg å mekke foodprep for fire dager. Da er middagen klar og alt jeg trenger å gjøre er å åpne kjøleskapet, kaste den inn i mikroovnen og middagen er klar på 3 minutter. Personlig så elsker jeg kald mat så for min del kan jeg droppe denne mikroovnen.

I middagen min ønsker jeg det sunne fettet, karbohydrater og proteiner. Jeg vil også at middagen min ikke skal koste alt for mye penger, så da handler jeg ofte frukt og grønt på grønnsaksmarkedet. Kjøtt og fisk hos slakteren, men har jeg ikke dette i nærheten er Kiwi også et fantastisk alternativ på priskrigen som er der ute.

Dette bruker jeg i middagen min

To Avocado, to brokkoli, tre små søtpoteter, tre/fire sopp, 400 gram kylling og 400 gram elgkjøtt/karbonadekjøttdeig.

Jeg koker opp søtpoteten til den blir myk og etterpå lager jeg den til en mos ved å bruke stavmikseren. Tilsett melk eller følte om du ønsker det, men personlig så dropper jeg slikt.

Jeg deler alt ut på fire bokser og det utgjør en deilig middag hver eneste dag i fire dagen.

Om dere ønsker noen tips til å trene rumpen kan dere følge min snapchat @EspenHilton. Her deler jeg live tips i dag.

Helgens store frokost-tips er hos Prix.

De har en 12 pakkning med egg og en pakke bacon til kroner 37,50. Der sparer vi 21,50 kroner. Det er en mega deal ass.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *