GÅTUR FRA OSLO – KRISTIANSAND?

Heiiia.

De siste fire dagene har bestått mest i utendørs trening og det er noe med den følelsen av å bruke beina i ujevnt terreng. Hele kroppen kjenner at du jobber og det er en knall følelse. De siste fire dagene har jeg totalt gått 10 mil. Det er 2,5 mil pr dag. Det er sykt bra jobbet om jeg får si det selv.

Jeg elsker å pakke sekken, ta musikk på ørene og bare gå. Jeg har faktisk lurt litt på om jeg skulle teste ut hvor lang tid jeg hadde brukt om jeg hadde gått fra Oslo – Kristiansand? To døgn kanskje, men jeg lurer på om jeg vil teste det ass.

Jeg får mye tilbakemeldinger hvor folk lurer på hvorfor jeg går så mye om dagen. Det er ikke noe fasit på hvorfor jeg går så mye, men jeg pleier å bruke beina ekstremt mye om sommeren, komme seg ut i naturen og legge fra seg by-livet litt. Det er både balsam for sjelen og terapi for hodet spesielt for meg som tenker alt for mye til tider.

– All terrengløping og gåturer styrker kjernemuskulaturen, fordi det krever mye stabilisering å motvirke de retningene terrenget drar kroppen i. Sti-løping kan gi langt større variasjon i steg og muskelbruk enn grusløping dersom stien er litt ujevn på grunn av steiner og røtter. Men dere som løper litt små crasy i terreng på tvers av stiene, får enda større utfordringer og gevinster.

Dette er noe av hva jeg har i treningsbaggen min når jeg går lange turer.

En pakke spelt lomper, en pakke med kokt skinke, solbriller, lommebok, ekstra genser, kamera, stor termos med vann og litt pulver med -I am fucked up. Dette er pre-workout pulver. Det er mange som vil ha en varm kopp med kaffe eller kakao etter tre timer i skogen, men jeg tar en boks med Pepsi Max. Andre ting som ofte er med på turen er sjokomelk og solkrem. Er turen enda lenger har jeg med meg litt mer mat enn dette også.

Det som er genialt er at sekken blir litt tyngre og da får du mer utbytte av treningen. Alltid digg med litt ekstra kilo på ryggen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. KATR JULY 13, 2017 Reply
  Hei din sunnhet inspirerer meg. Jeg bor ikke i oslo men elsker å være der. Så tar noen hotellturer i løpet av året. Jeg elsker å starte dagen med litt kardio. Jogge, løpe eller gå
  Nå sist drev jeg å løp litt rindt i frognerparken eller jeg løp opp holmenkollveien , sånn at jeg så hoppbakken.
  Så til spørsmålet: ser på instagramen din at d er nå grusvei – frognerseteren. Kan du forklare meg veien dit, når jeg er i nærheten av hoppbakken?
  Tusen takk hvis du tar deg tid. Du er så snill og skjønn.
  Hilsen jente i nord