250.000 skritt på ti dagen!

God morgen dere.

Dere har kanskje fått med dere at jeg er ekstremt mye ute på gåturer om dagen. Hovedgrunnen til all denne ute-trimmen er sol og sommer, men så liker jeg å presse meg ekstremt også. Jeg er som en idrettsutøvere, og gir meg aldri før jeg komme i mål uansett hvor tungt det er.

I løpet av ti dager har jeg gått 250.000 skritt, og ligger på ca  25.000 -30.000 skritt pr dag. Jeg trener styrke på morgenen og går eller løper på kveldene, og jeg har aldri i mitt liv sove så tungt og godt som jeg gjør i disse dager. Kanskje det er akkurat hva kroppen min har trengt, ekstra mosjon for bedre søvn, ikke vet jeg. Men det som er hærlig er at du får luftet tankene dine og tatt helt fantastiske bilder av fine Oslo.

3 av 10 favoritt turene i Oslo:

 1. Tøyen – Grønnland – Akerbrygge – Sjølyst – Lysaker og avslutter ved fornebo.
 2. Ta banen opp til frognerseteren, (25min) med banen fra Majorstua. Her går du hele veien ned til ullevålseter -sognsvann – Sagene og avslutter på Grünerløkka.
 3. Grünerløkka – St.Hanshaugen – Bogstaveien -Solliplass – Frogner – Sjølyst – Frognerkilen -Akerbrygge – Karl Johan også avslutter på Grünerløkka igjen.

Det beste som finnes som en belønning etter en slik tur er en iskald boks med Pepsi Max, i kid you not!

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei Espen. Når du er så glad i å gå kan jeg anbefale deg å laste ned en app, stolpejakten Du har sikkert alltid med deg din mobil? Trenger du innføring, stiller jeg opp Lykke til

 2. Nydelige bilder 🙂

 3. Anbefaler Lillomarka! Og du som er fra Sørlandet må sjekke ut Ole Høilands hule Linderudkollen er helt topp!

  1. Espen Hilton

   Kult 😉 takk for tips

   1. Hei din sunnhet inspirerer meg. Jeg bor ikke i oslo men elsker å være der. Så tar noen hotellturer i løpet av året. Jeg elsker å starte dagen med litt kardio. Jogge, løpe eller gå 🙂
    Nå sist drev jeg å løp litt rindt i frognerparken eller jeg løp opp holmenkollveien , sånn at jeg så hoppbakken.
    Så til spørsmålet: ser på instagramen din at d er nå grusvei – frognerseteren. Kan du forklare meg veien dit, når jeg er i nærheten av hoppbakken?
    Tusen takk hvis du tar deg tid. Du er så snill og skjønn.
    Hilsen jente i nord

   2. Espen Hilton

    Heiiiiia, sååå koelig å høre- 😀

    Absolutt. Dette er kjempe lett. Du tar banen opp til Frognersøteren. Det er bane 1, men det er veldig lett å finne frem på stasjonen. Det tar ca 25/30 min opp. Herfra går du løypen ned mot ullevoldseter og når du kommer ditt følger du veien videre til songsvann. Det er godt skiltet. Her tar du banen ned igjen til byen. totalt ca 2,5 timer i marka. Knall fin og deilig tur med mye å se på eller bare koble av.

    Hold meg oppdatert <3

 4. Ida Valborg

  Herlighet så fine bilder du tar! Hvilket kamera bruker du??

  1. Espen Hilton

   Hei Ida så hyggelig å høre. Jeg bruker litt forskjelling, men på disse bildene her har jeg brukt telefonen min fra Zenfone Zoom . Sykt kul på desing, men bildene blir magiske 😀

   Her finner du den 😀
   http://www.espenhilton.com/2017/06/12/jeg-har-verdens-beste-glad-melding-d/

   1. Ida Valborg

    mobilkamera!!!? har jeg aldri trodd! tusen takk, da spørs det om Apple må komme med noe revolusjonerende for at man ikke skal gå for nytt merke haha 🙂