SLIK FÅR DU EN STRAMMERE OG FINERE RUMPE HELT GRATIS

Hey mandag.

I går dro Anne Brith og jeg opp til Holmekollen for å trene litt rumpe og når det kommer til å trene gluteus maximus er min ultimate favoritt øvelse er helt gratis, og du kan gjøre den utendørs sammen med en kompis for da klarer du å presse deg litt ekstra. Det eneste du trenger er viljestyrke og gode sko og team work.

Jeg ville at Anne Brith skulle presses litt ekstra i går så da gav jeg henne melkesyrerunden X 10 som består av 10 runder opp og ned Holmenkollen trappene (400 trapper x 10 = 4000)

Du velger selv om du vil løpe eller gå trappene, men du SKAL gjøre ti runder.

Anne Brith er alltid motivert når hun får et oppdrag av meg og gir seg aldri før jobben er ferdig, man må regne med litt klaging når melkesyren stiger, kroppen skjelver og spy er nesten på vei opp. Utenom det får hun ti poeng for bra gjennomføring. Jeg lurer på om hun kan gå i dag?

TIPS: Ta med deg en kartong med Litago sjokolademelk, denne er perfekt å drikke når melkesyren er på sitt værste.

Ti runder ble fullført, og etterpå dro vi ned til byen og gikk powerwalk i en time og 30 minutter. Dette kaller jeg en effektiv og deilig søndagstrening for både kropp og sinn.

Følg meg gjerne på Snapchat & Instagram @EspenHilton og spør om dere lure på noe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *